• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Imformer/K.Ć./Grand

26.10.2024

17:48

"Sačekaj Žiko, seci": Žučna rasprava Slavice Ćukteraš i bivšeg momka u emisiji uživo!

Ataimages

Estrada

"Sačekaj Žiko, seci": Žučna rasprava Slavice Ćukteraš i bivšeg momka u emisiji uživo!

Podeli vest

Slavica Ćukteraš bila je u emotivnoj vezi sa Žikom Jakšićem još dok se takmičila u popularnom muzičkom šouu "Zvezde Granda".

Popularna Slavica i Žika su bili zajedno dve i po godine, a nakon raskida ostali su u dobrim odnosima.

Sada je ona bila u ulozi člana žirija u jednoj emisiji, gde je voditelj upravo njen bivši dečko. U jednom trenutku, pevačica se obratila Žiki.

- Nisam ga čula kako peva, sad ne znam ni šta bih mogla da ga pitam. Sačekaj Žiko, seci. Ja ne razumem koncept emisije - rekla je Slavica, a Žika je odmah odgovorio:

Foto: ATAimages

 

- Što nisi gledala kući? Šta si gledala? Mislio sam da ti ne propuštaš emisijiu „Nikad nije kasno“ Slavka moja - odgovorio joj je Žika.

Nakon toga Slavica je šokirala sve šaljivim odgovorom koji ni on nije očekivao.

- Čekala sam uživo da te vidim - rekla je Slavica.

Foto: ATAIMAGES

 

Podsetimo, Slavica Ćukteraš i Žika Jakšić su bili u emotivnoj vezi pre nego što je pevačica volela fudbalera Vladu Avramova. Veza pevačice i dve decenije starijeg producenta nije bila nikakva tajna, a pričalo se i da je Jakšić pevačici pomogao na početku karijere. 

- Ona je mogla mnogo više da napravi u muzici. Nismao krili da smo bili u vezi jer je to bila ljubav, ali se završila. Slavica je meni draga i za nju me vežu lepe uspomene - ispričao je ranije Žika. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!
Politika

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!

U svom najnovijem izdanju, tajkunski list "Danas" pokazao je svoje pravo lice, čak i na naizgled benignoj temi. U naslovnoj priči, koja se prvobitno činila neutralnom, uredništvo je odlučilo da doda malo "sočnosti" - najpre su izbacili jednu rečenicu, a zatim su pokušali da manipulištu s podnaslovima u kojima se spominju "ljudska prava", "demokratija" i "autojkratija".

28.10.2024

07:49

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!
REPUBLIKANCI BESNI

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!

Ako Donald Tramp postane novi predsednik Sjedinjenih Američkih Država, on će pokrenuti „totalni rat“ protiv britanskog premijera Kira Starmera zbog navodnog mešanja Laburističke partije u američke izbore u korist potpredsednice Kamale Haris, prenosi Dejli mejl pozivajući se na neimenovane izvore iz Konzervativne partije.

28.10.2024

07:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija