• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

27.10.2024

10:19

Bogoljub Karić ekskluzivno o Eleni Karaman, Miškovićevoj ćerki i ostalim snajama: Nikad ih se ne odričemo!

ATAIMAGES/Milos RAfailovic/Instagram tamaranikolicofficial/Shutterstock

Estrada

Bogoljub Karić ekskluzivno o Eleni Karaman, Miškovićevoj ćerki i ostalim snajama: Nikad ih se ne odričemo!

Podeli vest

Biznismen i političar Bogoljub Karić u ekskluzivnom razgovoru za Informer prokomentarisao je neke od javnosti najpoznatijih snajki iz njegove mnogobrojne porodice.

Bogoljub Karić posle 20 godina ekskluzivno je za Informer prvi put govorio o Jeleni Karleuši koja se 2004. udala, pa razvela od njegovog bratanca Bojana. Biznismen je regionalnoj muzičkoj divi, tom prilikom, uputio niz komplimenata, a mi smo ga nadalje pitali i o ostalim poznatim, kako bivšim, tako i sadašnjim snajkama najuticajnije dinastije u Srbiji.

Najpre, dotakli smo se sadašnje Bojanove nežnije polovine, lepe Maše Karić, sa kojom on ima dvoje dece.

- Maša je naš stub! Jedna izuzetno inteligentna i mudra žena. Ona može da bude savetnik svim drugim snajkama, ali i ćerkama u našoj porodici. Ona je veliki borac za zajednicu i život i sa Bojanom to lepo prolazi.

Sledeća je bila manekenka Tamara Nikolić, koju je domaća javnost upoznala kao suprugu Simona Karića.

Foto: ATAIMAGES

 

- Tamara je najmlađa snajka bila. Najviše sam je poznavao. Veoma je bila posvećena celoj porodici Karić i svom suprugu Simonu. Njihov brak nije uspeo na neki način, ali s druge strane jeste jer se rodio jedan anđeo, naša devojčica Simona - rekao je Bogoljub, pa se prisetio dizajnerke enterijera Elene Karaman, u javnosti takođe poznate i kao ćerke kreatorke Verice Rakočević i bivše supruge fudbalskog funkcionera Predraga Mijatovića.

Foto: ATAIMAGES

 

- Što se tiče Elene, ona je izvanredno kreativna žena i ima ogromne vrednosti, tu nema priče. Naša je čast što je bila deo svih nas. Oni takođe imaju dete, sina Simona, koji je predivan dečko koji danas studira na Akademiji umetnosti braće Karić.

Razgovor nije mogao da protekne ni bez Ivane Mišković, ćerke preduzetnika Miroslava Miškovića i izabranice Gorana Karića.

- Ivana Mišković je predivna snajka. Goran i ona imaju dvoje dece i njihov brak je jedan od najstabilnijih. To je najbolji primer koliko je danas teško održati brak. Tu mora da postoji tolerancija. Ja to svakodnevno govorim svojoj deci - istakao Bogoljub, pa poručio za kraj:

Foto: ATAIMAGES

 

- Ja sam zadovoljan u potpunosti sa tim što imamo, ali i sa onim što smo imali. To je sve naša porodica. Mi se njih nijednog trenutka ne odričemo. Mi ih volimo i ne daj Bože da nekoj od njih zatreba nešto, mi bismo učinili sve da im pomognemo. Tako smo vaspitani. Da se nikada ne svađamo ni sa kim, da ne prekidamo kontakte, pravimo mostove i širimo ljubav.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!
Politika

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!

U svom najnovijem izdanju, tajkunski list "Danas" pokazao je svoje pravo lice, čak i na naizgled benignoj temi. U naslovnoj priči, koja se prvobitno činila neutralnom, uredništvo je odlučilo da doda malo "sočnosti" - najpre su izbacili jednu rečenicu, a zatim su pokušali da manipulištu s podnaslovima u kojima se spominju "ljudska prava", "demokratija" i "autojkratija".

28.10.2024

07:49

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!
REPUBLIKANCI BESNI

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!

Ako Donald Tramp postane novi predsednik Sjedinjenih Američkih Država, on će pokrenuti „totalni rat“ protiv britanskog premijera Kira Starmera zbog navodnog mešanja Laburističke partije u američke izbore u korist potpredsednice Kamale Haris, prenosi Dejli mejl pozivajući se na neimenovane izvore iz Konzervativne partije.

28.10.2024

07:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija