• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

28.10.2024

10:35

"Narikačo sa Ibarske magistrale!" Đedović demolirao Seku zbog Cece! Uz svinju u oboru poručio: Zuhra podemonila!

ATAIMAGES

Estrada

"Narikačo sa Ibarske magistrale!" Đedović demolirao Seku zbog Cece! Uz svinju u oboru poručio: Zuhra podemonila!

Podeli vest

Bivši rijaliti učesnik Marko Đedović obrušio se putem svog Instagram naloga na pevačicu Seku Aleksić nakon njenih teških reči o Ceci Ražnatović.

Seka Aleksić nedavno žestoko je kritikovala Cecu Ražnatović i njen stil. Pevačica je istakla da bi dala otkaz Ražnatovićkinom šminkeru, a obrušila se i na folkerkin stil.

Društvene mreže otad gore, a Marko Đedović, bivši rijaliti učesnik, isprovociran njenim rečima, uputio je Aleksićevoj niz uvreda.

- Narikačo sa Ibarske magistrale, da ti pojasnim. Za tebe i jesam rijaliti lik jer nisi pratila politiku nekada, niti si išla na fakultete kada je to trebalo, već si bila zauzeta aktivnostima na Ibarskoj magistrali i smišljala kako Zokiju i Kaprišu da smestiš afeu da ne vratiš čoveku pare i prodavala prijateljice kao kilogram krompira - rekao je Đedović, pa nastavio:

- Pomiri se sa tim da Ceca, koju si pomenula, nema pojma kada neko od nas nešto napiše i da može spasila bi te ovoga što sada pišem. Što se rijalitija tiče, javno pozivam tvoju kućnu pomoćnicu da mi se javi da je ubacim u rijaliti. Normalno, žena kada zaradi može da kupuje muževe, a momke pljačkaš i optužuješ za gej afere, samo da bi uzela neki dinar. Mnogo si se utripovala kao pevaljka, jer ti nisi zvezda, ti se pevaljka. Mnogo solite pamet, a zaboravile ste da je do pre samo deceniju bilo sramota roditelje da im deca pevaju na Ibarskoj magistrali - poručuje Marko, pa zaključuje:

Foto: ATAIMAGES

 

- Bogougodna Zuhra podemonila na Svetu Petku. Pa, kod Karamujića se manje čuju kad isteraju džinove, draga moja prepodobna zla sestro Sekana. Klevetaš Cecu! (vi niste koleginice, ti si pevaljka, a ona zvezda).

Podsetimo, Seka Aleksić šokirala je javnost kada je izjavila da joj se ne dopada fizički izgled nekadašnje prijateljice Cece Ražnatović.

Mislim da žena koja je zvezda, a koja zaslužuje da izgleda lepše je Ceca. Ceca, po mom mišljenju, treba da promeni šminkera. Kada je vidim, ja to pomislim. Isto važi i za njenog stilistu. To je moje lično mišljenje. Ne treba niko da se ljuti. Zaslužuje da izgleda mnogo bolje, lepše i skuplje na nastupima - rekla je Seka za Republiku, pa dodala:

Foto: ATA Images

 

Smatram da ako ste jedna od većih zvezda u ovoj zemlji, vi morate da izgledate skupo i dobro. Na Ceci bih šminkerku odmah promenila. Šminkerki bih dala bukvalno otkaz, ne znam ni ko je osoba. Cecina šminka je jako loša.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin