• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

28.10.2024

13:53

Prve informacije o ocu Adama Adaktara: Samozvani "Bog obrva" otkrio gde on živi i da li mu fali

ATAIMAGES

Estrada

Prve informacije o ocu Adama Adaktara: Samozvani "Bog obrva" otkrio gde on živi i da li mu fali

Podeli vest

Majstor za izradu obrva Adam Adaktar progovorio je prvi put javno o svom ocu.

Adam Adaktar, koji je sebe nazvao "Bogom obrva", imao je svojevremeno rijaliti program u kojem je učestvovala njegova porodica, supruga, majka, tetka i baka.

Međutim, u istom se nikada nije pomenuo njegov otac.

On je sada napravio presedan, pa progovorio o ovoj temi.

- Maštao sam da budem predsednik, ali tada su mi rekli da ne mogu da postanem predsednik Amerike zato što nisam rođen tamo. Inače, moj tata živi u Americi - rekao je Adam gostujući u emsiji "Bez filetra sa Sarom Miom.

Foto: ATAIMAGES

 

Adaktar tvrdi da ima odličan odnos sa ocem.

- Tu je, pa nemam osećaj da mi nedostaje - rekao je on.

Odnosi su uvek odlični u tom trenutku kakvi treba da budu. Ali generalno kada imate veliku porodicu, onda nemate osećaj da nešto fali - zaključio je on za Republiku.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin