• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs, Informer.rs

17.10.2020

14:25

"TI SI ĆERKO TATIN SIN" Naslednica ŽAN KLOD VAN DAMA ima TELO OD MILION DOLARA - SVA U MIŠIĆIMA! (VIDEO)

Kultura

"TI SI ĆERKO TATIN SIN" Naslednica ŽAN KLOD VAN DAMA ima TELO OD MILION DOLARA - SVA U MIŠIĆIMA! (VIDEO)

Podeli vest

Mediji pišu da se muški pol "plaši" ove lepotice.

Žan Klod van Dama znamo po brojnim akcionim filmovima gde je imao ulogu "opasnog" glumca. On će za dva dana napuniti 60. godina, a ono što je evidentno jeste da je glumac u odličnoj formi. 

Da iver ne pada daleko od klade vidi se već na njegovoj deci. Na njegovim setovima odrasli su njegova ćerka Bridžit i sin Kristofer, a lepotica Bri danas ponosno korača očevim stopama.

 

Naime, Bjanka Bri, prvi put se pojavila u javnosti sa ocem i bratom na premijeri filma pre nekoliko godina. Danas ima 29 godina i već dugi niz godina bavi se sportom, pretežno fitnesom, a njeno telo je celo u mišićima, te nije ni čudno što mediji pišu da muškarci "beže" od nje, što zbog slavnog tate, što zbog čvrstog tela.  

 

Bjanka je imala nekoliko epizodnih uloga u očevim filmovima, ali i učestvovala u produkciji.

- Ko kaže da u današnje vreme nije moguće biti u sjajnoj kondiciji? Svojim primerom hoću da pokažem mladim devojkama da je mnogo važnije biti jaka žena u dobroj formi nego slaba mršavica. Takođe verujem da je ovo važno i za samopouzdanje, pogotovo kod devojaka koje ga tek grade", ističe Bjanka.

Žan Klod takođe ima i sina Kristofera, koji se takođe bavi borilačkim veštinama, ali i glumom

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija