• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.08.2021

23:04

MILICA PAVLOVIĆ OBJAVILA PRVE KADROVE SERIJE "PEVAČICA"! Ona igra GLAVNU ULOGU, a evo zbog čega ima NAJVEĆU TREMU!

Aleksandar Jovanović Cile

Kultura

MILICA PAVLOVIĆ OBJAVILA PRVE KADROVE SERIJE "PEVAČICA"! Ona igra GLAVNU ULOGU, a evo zbog čega ima NAJVEĆU TREMU!

Podeli vest

Milica Pavlović igra glavnu žensku ulogu u seriji "Pevačica".

Sitno se broji do emitovanja nove serije "Pevačica" u kojoj pevačica Milica Pavlović ima glavnu ulogu, a tvorci i scenaristi kriminalističkog ostvarenja su Predrag Antonijević i Nataša Drakulić, a reditelj Miloš Kodemo.

Milica je ranije za Informer otkrila par detalja vezanih za pripremu uloge.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Milica Pavlović

- Volim da se probudim ranije i da se istuširam hladnom vodom, jer mi to pomaže da razbistrim misli. Onda naravno sledi doručak i neki ceđeni sok koji volim da ponesem sa sobom i popijem dok se vozim ka setu - rekla je Milica i otkrila zbog čega ima najveću tremu:

- Drugačije nego na ono što sam ja navikla, ali glumci su divni. Stvarno mi svi pomažu. Najveću tremu imam pred poljubac sa Timotijevićem, ali računam na to da će me opustiti. Imam odlične saradnike koji mi pred svaku scenu objašnjavaju šta da očekujem od partnera i podsećaju me na scenario - rekla je Pavlovićeva ranije za Informer.

Milica je aktivna na društvenim mrežama, a na svom Instagram profilu je objavila najavu za seriju.

- Stiže "Pevačica"! Znate šta, ja ne znam šta bih sad rekla... Nestrpljivo sam čekala, dugo, ovaj momenat da najavim seriju  i koliko god sam bila pripremljena na to, sve pada u vodu sad kad sam svesna da je serija na korak od emitovanja... P.S. Verujte, na osnovu ovog tizera ne možete da naslutite kakav ringišpil vas čeka - napisala je Milica na pomenutoj društvenoj mreži.

Serija "Pevačica" prati mladu muzičku zvezdu Ivanu Lazić, koja pobeđuje na muzičkom takmičenju i dobija ogromnu popularnost. Kasnije, ona biva ubijena, a slučaj preuzima detektiv Bojan. Dugo se spekulisalo da je TV ostvarenje inspirisano ubistvom pevačice Jelene Marjanović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana
Društvo

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana

U svetlu nedavnog predloga koji je Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković podnela Ustavnom sudu Srbije, Republički geodetski zavod apeluje na javnost i nadležne institucije da preispitaju celokupni Zakon o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture ako trenutne odredbe stvaraju diskriminatorske prepreke za osobe lošijeg imovinskog stanja, kao i druge ugrožene društvene grupe.

18.04.2024

17:21

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona
Politika

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona

Potpredsednik vlade i ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas u Vašingtonu da je imao odličan sastanak sa predstavnicima Konstituence u MMF koju predvodi Švajcarska i istakao da srpska ekonomija raste i da se očekuje da privredni rast Srbije u prvom kvartalu bude 4,3 ili 4,4 odsto, kao i da javni dug naše zemlje trenutno iznosi 47,6 odsto BDP-a.

18.04.2024

17:03

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija