• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.02.2022

17:16

OVAJ POZNATI DASA JE BIVŠI MUŽ SLUŽAVKE VIŠNJE IZ IGRE SUDBINE! Svi ga znate po ovoj emisiji, a evo ko je u pitanju! (FOTO)

Kultura

OVAJ POZNATI DASA JE BIVŠI MUŽ SLUŽAVKE VIŠNJE IZ IGRE SUDBINE! Svi ga znate po ovoj emisiji, a evo ko je u pitanju! (FOTO)

Podeli vest

Glumica Jelena Đukić proslavila se ulogom služavke Višnje u seriji "Igra sudbine", a malo ko zna da je bila u braku sa poznatim dasom.

Naime, Jelena je bila u braku sa poznatim rediteljem i scenaristom Miloradom Milinkovićem, kojeg svi pamtimo kao tragača u popularnom kvizu "Potera".

Foto: Printscreen You Tube/RTS Tako stoje stvari - Zvanični kanal

Milorad Milinković

Kako je glumica početkom prošle godine izjavila za medije, njih dvoje su se razišli još 2018. godine, imaju zajedničku ćerku, o kojoj zajedno brinu, a ona je sada našla i novu ljubav.

Čuvena Višnja je sada u srećnoj vezi sa Markom Todorovićem, Beograđaninom koji živi u Kanadi.

- Još jedan izazov za nas bio je taj što on ne živi u Srbiji, pa je upoznavanje, odnosno prepoznavanje, uglavnom teklo preko Vajbera - rekla je Jelena nedavno.

- Marko je beskrajno šarmantan i duhovit čovek, to je prvo što sam primetila, a pre svega je neko ko voli ljude i život na sličan način kao i ja. Ušao je u moj život u trenutku kad sam se osećala stabilno i zadovoljno. Imala sam u tom momentu sve što mi je bilo potrebno, sem nekog ko će zajedno sa mnom da umnoži to zadovoljstvo i da nastavimo zajedno da koračamo kroz naredne životne izazove. Lako se dogovaramo oko svega, i različitosti u karakteru prevazilazimo na lagan način, bitno je da nije komplikovano. Zreli smo ljudi, slični smo i to izgleda kao dovoljna osnova za zdrav odnos. Oboje imamo brakove iza sebe i verujem da smo u njima nešto naučili - rekla je Jelena Đukić za Gloriju.

NE PROPUSTITE NOVU VIDEO KOLUMNU "DO KOSKE S JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija