• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.04.2022

11:17

BUDITE PRVI KOJI ĆE PROČITATI NOVI ROMAN GIJOMA MUSOA

Vulkan

Kultura

BUDITE PRVI KOJI ĆE PROČITATI NOVI ROMAN GIJOMA MUSOA

Podeli vest

U knjižarama širom Srbije 18. aprila pojaviće se nova knjiga svetskog bestseler autora Gijoma Musoa „Neznanka sa Sene”, u izdanju Vulkan izdavaštva.

Od danas, do pojave knjige u knjižarama, na sajtu www.vulkani.rs, nova Musoova knjiga može se nabaviti po 30 odsto sniženoj ceni.

Sudeći prema reakcijama publike u svetu, novi intrigantni, misteriozni triler najprodavanijeg francuskog pisca neće razočarati ljubitelje njegovih nadasve uzbudljivih romana. Šta više, osvojiće pažnju i onih koji su propustili da uživaju u Musoovim bestselerima poput „Život je roman”, „Devojka i Noć” i „Tajni život pisaca”.

Foto: Vulkan

Neznanka sa Sene

Popularni francuski pisac u novoj knjizi otvara vrata jedne uzbidljive priče, koja se zasniva na čuvenoj legendi o Devojci sa Sene čije je telo pronađeno na obali ove pariske reke krajem XIX veka. Alber Kami poredio je njen zagonetni osmeh sa osmehom Mona Lize, Vladimir Nabokov posvetio joj je pesmu „Nepoznata iz Sene”, a odlivci njenog lika, koji je inspirisao mnoge umetnike i trgovce, rasprostranjeni su širom sveta.

Nakon dolaska nove knjige Gijoma Musoa u knjižare Vulkan širom Srbije , od 25. aprila do 4. maja, putem sajta Vulkan izdavaštva www.vulkani.rs, kupovinom „Neznake sa Sene” može se ostvariti popust od čak 50 odsto na drugi naslov ovog pisca čija su dela prevedena na 45 jezika.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17