• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.05.2022

17:46

ANJA MIT PRIMORANA DA ZBOG BOLESTI PROMENI ŽIVOTNE NAVIKE! Glumica apeluje na sve mlade devojke da redovno kontrolišu zdravlje!

Kultura

ANJA MIT PRIMORANA DA ZBOG BOLESTI PROMENI ŽIVOTNE NAVIKE! Glumica apeluje na sve mlade devojke da redovno kontrolišu zdravlje!

Podeli vest

Glumica Anja Mit boluje od insulinske rezistencije, a od kada je to saznala, bila je primorana da promeni sve loše navike i krene da vodi zraviji život

Glumici Anji Mit, u matru prošle godine, otkrivena je otpornost na insulin i njegov povišeni nivo u krvi, mehanizam kojim se organizam brani od prekomernog unosa šećera i naziva se insulinska rezistencija.

Foto: Novak Đurović

Anja Mit

Glumica je ispričala kako je do nedavno izbegavala treninge, ali je posle dijagnoze rešila da iz korena izmeni svoj način života.

- Saznala sam da imam insulinsku rezistenciju. Srećna sam što sam na vreme otkrila. To se rešava zdravom ishranom i treninzima. Baš sam nedavno dobila rezultate koji su bolji nego pre sedam meseci. Apelujem na sve devojke da se testiraju, ovaj problem ne bi trebalo da se zanemari - rekla je Anja u emisiji "Premijera".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mit Anja (@anjamitofficial)

Naime, njeno zdravlje narušeno je zbog brzog tempa života, nepravilne ishrane i nedovoljnog kretanja, što je dovelo do insulinske rezistncije.

Međutim, od momenta kada je saznala od čega boluje, rešila je da loše navike promeni iz korena. Glumica od tada redovno kači objave kojima propagira zdrav život i redovno trenira.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija