• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

23.05.2022

19:32

I PRE PROMOCIJE ZA SAMO PET DANA PRVA NA TOP LISTI! Jelena Bačić Alimpić: Nisam smela da razočaram čitaoce!

printscreen

Kultura

I PRE PROMOCIJE ZA SAMO PET DANA PRVA NA TOP LISTI! Jelena Bačić Alimpić: Nisam smela da razočaram čitaoce!

Podeli vest

Jedna od najprodavanijih spisateljica u regionu najnovijom knjigom je još jednom napravila pravu pometnju!

Jelena Bačić Alimpić danas je održala promociju nove knjige "Kletva", na kojoj su se okupile brojne zvanice iz javnog života.

Foto: printscreen

Jelena Bačić Alimpić

Njena knjiga "Kletva" je i pre promocije dostigla prvo mesto na Laguninoj top listi, a evo kako se Jelena oseća povodom toga:

- Divno, kada Vam posle pet dana knjiga zauzme prvo mesto, onda je to, zaista, već velika nagrada.

Iako su svi likovi ove knjige veoma kopleksni, a njihovi karakteri opisani do srži, Jelena je ipak uspela da izdvoji jednog koji joj je najviše prirastao srcu.

- Baba Radojka je najdominantniji lik u ovoj knjizi. To je jedna mudra starica koja nas vraća na to da treba da se zamislimo nad svojim životom. 

Iako je izjavila da je pisanje jako umara i crpi energiju, autorka najčitanijih knjiga na našim prostorima ne namerava da stane.

- Ja se nadam da ću pisati sve dok me pamet služi, jer me to beskrajno usrećuje i pored toga što me iscrpljuje. To me ispunjava, daje mi krila, to je, pored moje dece i porodice, razlog zašto živim.

Jelena Bačić Alimpić nesumnjivo je jedna od najvećih autora knjiga na Balkanu. Otkrila je kolika je to odgovornost.

- Ogromna je odgovornost! Kada napišete jedanaest "bestselera" znate da ne smete da razočarate čitaoce, a onda je to, zaista, ogromna odgovornost.

A ko je Jelenin omiljeni lik iz njenih knjiga, u čemu nalazi inspiraciju, zašto ljudi više ne čitaju knjige, kao i koja je tajna 28 godina dugog braka punog ljubavi, pogledajte u videu:

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija