• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

08.07.2022

15:45

SAM SVOJ PUMPADŽIJA! Miloš Biković viđen sa devojkom u Beogradu, a evo kako se ponašao na benzinskoj stanici!

printscreen

Kultura

SAM SVOJ PUMPADŽIJA! Miloš Biković viđen sa devojkom u Beogradu, a evo kako se ponašao na benzinskoj stanici!

Podeli vest

Miloš Biković i njegova devojka Ivana Malić ove dane provode u Beogradu, a sada su viđeni i na jendoj pumpi i otkriveno je ko vozi, a ko sipa gorivo

Miloš i Ivana već duže vreme su u vezi, a mnoge je interesovalo kako se slažu.

Njih dvoje su viđeni na benzinskoj pumpi na koju su svratili da kupe kafu i natoče gorivo. Ono što je zanimljivo jeste da Miloš nije čekao pumpadžiju, već je sam uzeo crevo i nasuo "čorbu" u svoje vozilo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Malić (@ivanamalic_)

 

Nakon što su platili i krenuli ka automobilu, ljudi su ih gledali i mahali im, a oni se ljubazno smeškali. Kada je Miloša jedan prolaznik zamolio za fotografiju, on je ljubazno prihvatio i stao da pozira.

- Nisam očekivao da je ovoliko neposredan. Znam da snima u Rusiji i da je baš uspešan pa bi se očekivalo da je poleteo. A on, kao sav normalan svet, ljubazan i prijatan - kaže jedan od zaposlenih na pumpi za Blic.

Miloš je sinoć posetio Exit festival, pa je influenser Veselin podelio fotografiju sa njim:

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija