• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.07.2022

13:52

KELVIN HARIS ZAPALIO EGZIT! Popularni DJ napravio NEZAPAMĆENU atmosferu!

Kultura

KELVIN HARIS ZAPALIO EGZIT! Popularni DJ napravio NEZAPAMĆENU atmosferu!

Podeli vest

Kelvin je napravio ludu žurku koja će se prepričavati godinama!

Jesmo li rekli da je najveći? Da poslednjih deset i više godina sve što je na plejlistama je barem delom zbog njega i njegovog uticaja. Došlo je vreme da se to testira. Stigao je na tvrđavu - Da li je opravdao hajp?!

Foto: Promo

Prvo, da ukinemo zabludu da je biti DJ / producent jednostavno. „On samo dođe i ubaci USB, klikne Play“. Reč je o najplaćenijem izvođaču koji ništa ne prepušta slučaju. Bilo da je reč o promotivnim aktivnostima pred nastup ili tonskoj probi. Kada je na stejdžu pred desetinama (neka i stotinama) hiljada ljudi, Kelvin Haris čini da njegov posao izgleda lako. To je tako samo kada savršeno prođe tonska proba u trajanju od bar pet sati!

Most je izgledao kao opsednut. Horda preko njega. Svi u isto vreme. Jasno je bilo ko je najveća zvezda tog trenutka. Već u prvim minutima seta, bile su jasne namere. Došao je da napravi retrospektivu vanserijske karijere. Novi album mu izlazi već sledeće nedelje, ali je Petrovaradin hteo da podseti da je pre svega DJ!

Foto: Promo

On je muzika danas. Zato dugujemo zahvalnost Egzitu. Ne samo da je na vrhuncu slave, već je toliko iznad svega da možemo da osetimo i njegovu lakoću postojanja. Istorijski momenat. Calvin je idealni hedlajnder Egzit festivala. Ujedno je sumirao prethodne decenije i dao naznaku kojim putem idemo. Tu smo gde smo.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

ONA JE NISKOBUDŽETNA NARKOMANKA I RIJALITI PROPALICA Aleksandra Subotić oplela po Maji Marinković: Decu si mi mazila i ljubila, zlo pokvareno!
Rijaliti

ONA JE NISKOBUDŽETNA NARKOMANKA I RIJALITI PROPALICA Aleksandra Subotić oplela po Maji Marinković: Decu si mi mazila i ljubila, zlo pokvareno!

Starleta i bivša Zadrugarka Aleksandra Subotić sinoć je saznala da su njen suprug Predrag Raspopović Peca i njena najbolja drugarica Maja Marinković već neko vreme u tajnoj vezi, a nakon reči Marinkovićeve koja ju je povrh svega javno isprozivala, Subotićka je rešila da se oglasi još jednom i brutalno je izvređa, ali i zapreti da će izneti o njoj ono za šta javnost ne bi trebalo da zna.

10.07.2022

13:19

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17