• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

10.07.2022

13:19

ONA JE NISKOBUDŽETNA NARKOMANKA I RIJALITI PROPALICA Aleksandra Subotić oplela po Maji Marinković: Decu si mi mazila i ljubila, zlo pokvareno!

printscreen

Rijaliti

ONA JE NISKOBUDŽETNA NARKOMANKA I RIJALITI PROPALICA Aleksandra Subotić oplela po Maji Marinković: Decu si mi mazila i ljubila, zlo pokvareno!

Podeli vest

Starleta i bivša Zadrugarka Aleksandra Subotić sinoć je saznala da su njen suprug Predrag Raspopović Peca i njena najbolja drugarica Maja Marinković već neko vreme u tajnoj vezi, a nakon reči Marinkovićeve koja ju je povrh svega javno isprozivala, Subotićka je rešila da se oglasi još jednom i brutalno je izvređa, ali i zapreti da će izneti o njoj ono za šta javnost ne bi trebalo da zna.

Aleksandra Subotić našla se u centru skandala kada se u medijima pojavila vest da ju je suprug Predrag Raspopović Peca prevario sa njenom najboljom drugaricom Majom Marinković.

Foto: printscreen

Bivše drugarice, Maja Marinković i Aleksandra Subotić

Naime, biznismen i starleta uhvaćeni su kako razmenjuju nežnosti u bazenu, a Maja Marinković danas se oglasila prvi put nakon razotkrivanja afere. U intervjuu nije pokazala ni trunku kajanja, već je kritikovala Aleksandru i rekla kako "glumi žrtvu", te je potkačila izjavom da se "čerečila sa maminim dečkom".

Sada joj je Subotićeva brutalno odgovorila na najnovije prozivke još jednim lajv uključenjem.

- Želela bih još jednom da se oglasim povodom ovih prozivki niskobudžetne narkomanke, rijaliti propalice, koja je već rasturila jedan brak i izašla sa 600 evra zarade za sve to što je uradila. Tako da, draga moja, ako se nadaš da ćeš biti neka bogatašica zato što si se uhvatila sa mojim suprugom, i ovaj put ćeš ga ispu*iti, kao što si ga ispu*ila i u Zadruzi i ispu*ila si ga svuda. Meni ne priliči da se ja svađam sa tobom. Da l' sam se ja čerečila sa nekim ili se nisam čerečila... Ja ne znam zašto si se ti posle toga družila sa mnom, jela sa mnom iz istog tanjira, spavala sa mnom u krevetu gde spavamo ja i moj suprug... Decu moju si mazila i ljubila, igrala se sa svima nama... Zlo jedno od žene... Zlo pokvareno, manipulativno, lažljivo... Iznesi o meni sve što imaš. Za mene nikada ne možeš da kažeš da sam se drogirala niti da se drogiram. Za mene nikada ne možeš da kažeš da sam bila neverna, da sam se bilo šta ogrešila, da sam bilo kakvu grešku napravila... Ako sam nekad nešto lupila, napisala ili ne znam ni ja šta rekla u afektu kad sam ljuta... To sve žene kažu za supruga kada se naljute, drugarica si mi, poveravala sam ti se, ako ćeš i to da iznosiš - iznesi. A kad ja budem počela da iznosim o tebi onda će se videti ko si i šta si. Tužno mi je što sam ja spala na taj nivo da se raspravljam sa jednom profuknjačom, rijaliti jebačicom i žao mi je da je moj suprug sebi dozvolio da bude 168. na redu. To je to. Neću se raspravljati više sa tom nižerazrednom rijaliti jadnicom - poručila je Aleksandra.

Podsećamo, Maja tvrdi da joj je Aleksandrin suprug rekao da Subotićka i on već duže vreme funkcionišu samo zbog deteta, a ceo intervju sa Marinkovićevom možete pročitati na OVOM linku.

BONUS VIDEO:

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Kampanja Srbije u Savetu Evrope dala rezultate! Španija besna na Nemačku, a Francuska pružila ruku partnerstva! (VIDEO)
Live TV

Kampanja Srbije u Savetu Evrope dala rezultate! Španija besna na Nemačku, a Francuska pružila ruku partnerstva! (VIDEO)

Predsednik Evropske inicijative za stabilnost (ESI) Gerald Knaus izjavio je da se neke članice Saveta Evrope, uključujući Nemačku i Francusku, spremaju da blokiraju glasanje o pristupanju tzv. Kosova u Savet Evrope u maju. Knaus dodaje da je ovo usledilo nakon kampanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića, uključujući lični apel predsedniku Francuske Emanuelu Makronu da ne dozvoli glasanje o prijemu tzv. Kosova, kao i opredeljenost Srbije da kupi 12 francuskih aviona "Rafal". Na ovu temu u "Info jutru" govorio je politikolog Ognjen Gogić.

06.05.2024

12:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija