• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. T.

14.07.2022

11:20

TROJKE KOJE SU GLUMILE MALOG BUDA U "DARI" DANAS IMAJU PET GODINA Bilja se srela sa njima i objavila fotografiju! NJIHOVA MAJKA ISPRIČALA ANEGDOTU

Kultura

TROJKE KOJE SU GLUMILE MALOG BUDA U "DARI" DANAS IMAJU PET GODINA Bilja se srela sa njima i objavila fotografiju! NJIHOVA MAJKA ISPRIČALA ANEGDOTU

Podeli vest

Trojke iz Herceg Novog glumile su dečaka Buda u filmu "Dara iz Jasenovca". Oni su igrali mlađeg brata glavne junakinje Dare čij lik je tumačila Biljana Čekić. Danas ovi dečaci više nisu bebe, ali se viđaju sa "starijom sestrom" koja je na svom Instagramu objavila zajedničku fotografiju.

U trenutku snimanja Jakov, Simon i Luka imali su nepune dve godine. Danas, oni su petogodišnjaci! Znaju da su glumili u važnom filmu, iako se ne sećaju mnogih detalja. Ipak svoje Dare, sada već tinejdžerke Biljane Čekić, odično se sećaju. 

Foto: Instagram

Biljana Čekić sa dečacima koji su igrali malog Buda

Njihova majka Marija Šaranović kaže da su se juče videli sa Biljom u Crnoj Gori, gde je ona došla na more sa porodicom. 
- Sa Biljinim ocem sam stalno u kontaktu i videli smo se kada su oni došli na more. Iskoristili smo priliku da se sretnemo na plači Jaz, da provedemo neko vreme zajedno. Bilja je već postala devojka. Luka se na početku malo postideo, ali onda joj je dao ruku, pa su se i šetkali zajedno - kaže Marija za Informer. 

Ona nam je otkrila da  li su njeni sinovi svesni da su bili deo jednog od najvažnijih projekata u srpskoj kinematografiji.
- Dečaci su porasli, imaju skoro pet godina. Ne sećaju se mnogih detalja, ali znaju da su snimali film. Kada ih zaustave u gradu uz povike "glumci, glumci" nasmeju se, drago im je. Gledaju fotografije sa snimanja filma koje im rado pokazujem. Film im još nisam puštala, jer su previše mali da bi shvatili težinu. To će još morati da pričeka. 

Foto: Instagram

Biljana Čekić sa Lukom koji je snimio najveći broj scena u filmu

Pozvali smo i Biljanu Čekić koja nam je prenela svoje utiske sa druženja.
- Uvek mi je predivno kada se vidim sa mojim malim dečacima. Vrate mi se najlepše uspomene na snimanje filma "Dara iz Jasenovca" i naše druženje. Oni rastu, sve su veći i ozbiljniji. Uvek se lepo provedemo. Bili smo zajedno na kupanju, na ručku. Plivali smo, sunčali se i družili. Presrećna sam što su oni deo mog života

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija