• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

24.07.2022

08:29

"DECA NISU NEŠTO NAJVAŽNIJE U ŽIVOTU!" Mirjana Karanović progovorila o najvećoj intimi

Kultura

"DECA NISU NEŠTO NAJVAŽNIJE U ŽIVOTU!" Mirjana Karanović progovorila o najvećoj intimi

Podeli vest

Glumica Mirjana Karanović otvorila je dušu o najvećoj intimi, dotakla se velikih ljubavi u životu i otkrila zašto nema decu

Glumica je otkrila zašto nema decu, pa se prisetila velikih ljubavi. 

- Meni se brak nije desio, samo neke velike ljubavi, iz njih nisu nastala deca. Nikad nisam ispitivala zašto je tako - kazala je na početku Mira Karanović.

Foto: Printscreen

- Prosto nisam osećala da je to prioritet, da je to nešto najvažnije u životu. I evo sad kako se više govori o pravu na izbor... To nije bunt. Dete bi trebalo da ima porodicu, oca i majku - dodala je glumica.

- Kako sam ja tako vrlo zauzeta, i sve ostalo, nema ovde na Balkanu muškarca koji bi to pratio, koji bi to tolerisao, i onda nisam dobila decu, nisu se desila deca - zaključila je za "Una" TV.

Mira je nedavno pričala i o strahu koji ima.

- Za mene, kao i za mnoge ljude, postoji strah od odlaska. Mislim da ga nosimo od detinjstva, strah da će nas ostaviti roditelji, a kasnije i neki drugi ljudi do kojih nam je stalo. Različiti strahovi utiču na naše ponašanje i potrebno je mnogo samosvesti i rada kako bismo sprečili da strahovi kontrolišu naše živote. Nekada su mi bili potrebni meseci da prebrodim raskid ili nešto loše što mi se desilo, a danas prepreke savladam za jedan dan - iskrena je bila tada Mirjana Karanović za "Stori".

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija