• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

01.08.2022

18:59

MLADEN SOVILJ O ULOZI ACE LUKASA: Istražiću njegov život pre snimanja, izazov je tumačiti takvog folkera!

printscreen

Kultura

MLADEN SOVILJ O ULOZI ACE LUKASA: Istražiću njegov život pre snimanja, izazov je tumačiti takvog folkera!

Podeli vest

Glumac Mladen Sovilj proslavio se u "Južnom vetru", a sada je progovorio o ulozi u seriji “Kafana na Balkanu”, gde će tumačiti lik folkera Ace Lukasa

Lukas je izrazio želju da glavnu ulogu dobije Marko Janketić, ali pošto dogovor nisu postigli, Acu će igrati Mladen Sovilj, koji je istakao da će se posebno posvetiti ovom projektu koji je za njega jako izazovan.

Mogu da potvrdim da je istina da ću igrati u seriji, ali ne mogu ništa puno da pričam. Ljudi koji su spremali projekat su me zvali, pričali smo i dogovorili se. Ne znam ništa o Janketiću, već samo o sebi. Ne bih ništa da pričam unapred, videćemo – rekao je Mladen.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Mladen Sovilj o ulozi Ace Lukasa

Marko je svoj čovek, znamo se, dobri smo, ali nismo razgovarali o ovome. To što smo prijatelji, ne znači da imamo identične stavove po pitanju svega, što ne znači ni da nemamo. Ne znam kakav je njegov odnos bio prema projektu – rekao je Sovilj.

Folker je prošle godine objavio knjigu pod nazivom “Ovo sam ja”, gde je ispričao mnoge detalje iz privatnog života, a kojih će se dotaći u knjizi. Mladen kaže da je upućen u njegov život, ali da će morati dobro da se pripremi.

Foto: ATAIMAGES

Pevač Aca Lukas

Znali smo svi koliko smo znali, ali da ulazim dublje u to... Nema osobe koja ne zna nešto o njemu. Sada je to jedan moj drugi pristup, glumački rad, istraživački zadatak, pristupa se malo detaljnije. Svakako je izazovno – zaključio je Mladen Sovilj.

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bojan

pre 1 godinu

E moj Sovilj, glumis sljam itekakav, korak nazad u karijeri!

Naomi Samuel

pre 1 godinu

Želim svima ovdje reći kako je DR Apata promijenio moju sudbinu. Gotovo petnaest godina radila sam kao prodavačica u automobilskoj tvrtki i jedva dobivala proviziju da platim račune dok je izvjesna kolegica na umu kupovala kuće. Bila sam zbunjena oko nje jer su joj svi zavidjeli na tome koliko je zaradila. Nisam shvaćao što nije u redu jer sam bio dobar u svom poslu i nije bilo ničega posebnog što je učinila drugačijom i gotovo pet godina nisam mogao skupiti hrabrosti da joj se izrazim. Jednog dana dok me tjerala molio sam je da me posavjetuje i odlučio učiti od nje, no ona je rekla da sam bolji na poslu, što me dodatno zbunilo jer je njoj očito bolje. Nakon mnogo razgovora, obavijestila me o dr. Apati koja je izvela njezinu magičnu čaroliju koja ju je učinila izuzetnom. Dala mi je njegov kontakt i zamolila me da razgovaram s njim i učinim sve što traži od mene. Prošlo je sedam mjeseci i upravo sam kupila svoju prvu kuću i uštedjela dovoljno novca da pošaljem svoje blizance na fakultet. Bio sam slomljen i beskućnik i nikad ne bih mogao zamisliti da ću tako brzo posjedovati dom. Hvala DR Apata. Pitajte ga za pomoć i uz njegovo dopuštenje ostavljam njegov direktan kontakt broj WhatsApp / Viber: +1(425) 477-2744 ILI Email: drapata4@gmail.com

Naomi Samuel

pre 1 godinu

Bila sam povrijeđena i slomljena kada se prije 7 mjeseci dogodio veliki problem u mom braku, između mene i mog muža. toliko strašno da je iznio slučaj na sudu radi razvoda. rekao je da više nikada ne želi biti sa mnom i da me više ne voli. Pa se spakirao iz kuće i natjerao mene i moju djecu da prođemo kroz mnogo boli. Pokušao sam sve moguće načine da ga vratim, nakon mnogo moljakanja, ali sve bezuspješno. I potvrdio je da je donio odluku i da me više nikada ne želi vidjeti. I tako sam jedne večeri, vraćajući se s posla, srela svoju staru prijateljicu koja je tražila mog muža. Dakle, objasnila sam mu sve stvari, a on mi je rekao da je jedini način da vratim muža da odem kod čarobnjaka radi čarolije, jer je i njemu stvarno djelovala. Tako da nikad nisam vjerovao u magiju, ali nisam imao izbora nego poslušati njegov savjet. Zatim mi je dao adresu e-pošte čarača kojeg je posjetio. (drapata4@gmail.com) I tako sam sljedećeg jutra poslala mail na adresu koju mi je dao, a čarobnjak me uvjerio da ću za tri dana dobiti muža. Kakva nevjerojatna izjava!! Nikad nisam vjerovao, pa je on razgovarao sa mnom i rekao mi sve što trebam učiniti. Onda me dva dana, tako iznenađujuće, nazvao moj muž koji me nije nazvao zadnjih 7 mjeseci da mi javi da se vraća. Tako nevjerojatna!! Tako se vratio isti dan, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se za svoju grešku i za bol koju je nanio meni i mojoj djeci. Tada je od tog dana naša veza postala jača nego prije, uz pomoć kotača. Stoga ću vam savjetovati, ako imate problema, obratite se DR APATI, možete ga dobiti i na gmail: (drapata4@gmail.com) ili putem whatsappa ili vibera na: (+66 81 302 8552).

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija