• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.08.2022

12:25

POGLEDAJTE TREJLER ZA FILM "OLUJA"! (VIDEO)

Informer

Kultura

POGLEDAJTE TREJLER ZA FILM "OLUJA"! (VIDEO)

Podeli vest

Film "Oluja" biće prvo delo o progonu Srba 1995. godine, a izašao je i oficijalni trejler za ovaj film koji će publika moći da gleda ove jeseni

Film reditelja i scenariste Miloša Radunovića, "Oluja", prvo delo srpske kinematografije koje govori o progonu preko 250.000 krajiških Srba 1995. godine, biće premijerno prikazan na jesen, najavili su producenti.

Foto: marko djokovic

Radunović je na konferenciji za novinare, na kojoj je premijerno predstavljen prvi trejler "Oluje", rekao da je intervjuisao učesnike događaja i da je njegova ratna drama nastala na osnovu istinitih svedočenja o stradanju srpskog naroda koja su za potrebe filma dramatizovana.

Snimanje je bilo počelo prošlog leta i film se trenutno nalazi u montaži, a "Oluja" će se pojaviti i kao serija.

Glavne uloge igraju Zlatan Vidović, Jovo Maksić, Davor Janjić, Marija Pikić kao i mladi Ivan Vujić, koji je istakao da mu je drago što su uspeli da snime "ovako velik film", u kome se "retko desi neka scena da ne zahteva veliki broj emocija koje su tužne".

Oficijalni trejler filma "Oluja":

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija