• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.B.

02.10.2022

21:08

GLUMAC MARKO ŽIVIĆ DOBIO ULICU U KRUŠEVCU!

Kultura

GLUMAC MARKO ŽIVIĆ DOBIO ULICU U KRUŠEVCU!

Podeli vest

Odbornici Skupštine grada Kruševca usvojili su odluku da dve ulice u gradu nose naziv zaslužnih umetnika glumca Marka Živića i kompozitora Zorana Simjanovića

Marko Živić rođen je 4. aprila 1972. godine u Kruševcu. Glumac je preminuo u 49. godini od posledica korona virusa u KBC "Dragiša Mišović".

Glumio je u brojnim filmovima i serijama, te iza sebe ostavio mnogo uspešnih projekata.

Foto: Printscreen You Tube

Glumac Marko Živić

Pamtićemo ga po ulogama u serijama i filmovima "Hotel sa 7 zvezdica", "Ljubav, navika, panika", "Pozorište u kući", "Premijer", "Montevideo Bog te video", "Senke nad Balkanom", "Žigosani u reketu".

Zorana Simjanovića je takođe preminuo od posledica koronavirusa, a proslavljeni kompozitor je bitku sa opakim virusom izgubio u 75. godini.

Foto: printscreen You Tube

Zoran Simjanović

 

BONUS VIDEO:

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija