• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pulsonline/Informer/D.S.

06.10.2022

09:00

JA NEMAM BLAMA Dragan Marinković Maca otkrio sa kakvim problemima se susretao zbog RIJALITIJA i DIJALEKTA!

Kultura

JA NEMAM BLAMA Dragan Marinković Maca otkrio sa kakvim problemima se susretao zbog RIJALITIJA i DIJALEKTA!

Podeli vest

Iako važi za sjajnog glumca i voditelja, Dragan Marinković Maca je neretko nailazio na probleme zbog svog dijalekta, ali i zbog učešća u rijaliti programima koje je uticalo na njegovu reputaciju

Dragan Maca Marinković za sebe kaže da je rođen i ostao u SFR Jugoslaviji, te da nije otišao trbuhom za kruhom poput ostalih.

Zbog dijalekta je često ostajao bez uloga, a zbog rijalitija bez direktorske stolice. A kako je izdržao u ovoj profesiji i da li je nailazio na probleme, Maca je izjavio:

Foto: insajder/Aleksandar Jovanović Cile

Dragan Marinković Maca

- Da ima podmetanja nogu, ima, ali ko zna kakav sam glumac - zna! Šoubiz je jedno, gluma je drugo. Kako sam krenuo da "macijam", bio sam upravnik pozorišta mladih u Novom Sadu samo 24 sata, pa su me napušili najstrašnije. Čak je Udruženje dramskih umetnika Srbije reklo da je to skaradno. Iz rijalitija "Farma" u direktorsku fotelju, zamisli. Manji je blam biti deo rijalitija nekad, ne danas, nego biti sudionik u nekim nuspojavama od serija, da se ne lažemo. Mene bi bilo stid, ja sve što sam odigrao dosad, odigrao sam sa mošnicama tačno, korektno i autentično. Ništa nisam odradio - rekao je.

U svet šoubiznisa Marinković je ušao zahvaljujući rijaliti-programu "Veliki brat", nakon čega je se ostvario i kao voditelj. Mnogi su ga iz tog vremena upamtili po češanju u rijalitiju.

Foto: Jelena Simonović

Dragan Marinković Maca

- Ja nemam blama, meni su zamerali što sam se češao po j*****, pa svrbela su me, šta da radim, koja je razlika između j*** i lakta, sve je deo tela. Rijalitiji su pre imali igrice koje su imali smisla, sad se sve svelo na se*s i tuču. Govorili su za mene svašta, samo još nisu pisali da sam nekrofil, sve ostalo sam bio, baš su me derali, ali ipak čuva bog Dragana svog - kaže Marinković.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija