• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Saša Kostić

21.11.2022

08:28

ŠOK I PAŠA SU MI POSTALI NAJBOLJI DRUGARI! Mladen Sovilj se na snimanju "Klana" zbližio sa glavnim glumcima!

printscreen

Kultura

ŠOK I PAŠA SU MI POSTALI NAJBOLJI DRUGARI! Mladen Sovilj se na snimanju "Klana" zbližio sa glavnim glumcima!

Podeli vest

Na snimanju "Klana" najviše sam se družio s Aleksandrom Dimitrijevićem (Šok) i Nedimom Nezirovićem (Paša). Postali smo najbolji prijatelji, kaže Mladen Sovilj, koji je u ovoj hit seriji igrao kriminalca Taleta.

Popularni glumac priča za Informer da će samo po dobrom pamtiti snimanje serije "Klan", koja se juče završila na RTS i koju je u proseku pratilo oko milion ljudi!

Foto: printscreen Instagram mladensovilj

Mladen Sovilj, glumac

Kriminal se ne isplati

Foto: Printscreen

Aleksandar Dimitrijević i Nedim Nezirović

- Aleksandar i Nedim su baš talentovani momci! S njima sam imao odličnu saradnju dve godine, koliko smo snimali tri sezone "Klana". Družili smo se i tokom pauza, postali smo pravi klan, baš kao i u seriji. Otad smo najbolji prijatelji - priča Mladen i dodaje da je na snimanju uvek vladala pozitivna energija:

Foto: Printscreen

Mladen Sovilj, glumac

Glumi Lukasa u "Kafani na Balkanu"

Foto: printscreen

Mladen Sovilj glumi folkera Acu Lukasa u filmu "Kafana na Balkanu", a prve kadrove je snimio 4. novembra na koncertu koji je pevač održao u beogradskoj Areni.
- Nema osobe koja nije čula za Lukasa i ne zna ponešto o njemu. Nemam pritisak što se ove uloge tiče, jer stvaram nešto lepo - kaže Sovilj.

- Bilo je dosta muške energije na setu, jer su većinu glumačke ekipe činili muškarci. Svi smo približno istih godina i bez problema smo se skapirali. Snimanje je bilo veoma izazovno i inspirativno.
Mladen priča da se maksimalno potrudio da što uverljivije dočara lik opasnog kriminalca, koji ne preza ni od čega.
- Za svaku ulogu koju radim inspiraciju crpem iz različitih aspekata svog života, ali i od ljudi iz mog okruženja. Da bih dočarao krvoloka i sociopatu kakav je Tale, nije bilo neophodno da me inspiriše neko poput njega iz stvarnog života. Moj posao je bio da uđem u taj lik i odigram ga najbolje što znam, iako je bio baš brutalan u svojim nedelima. Mislim da sam uspeo - priča glumac i dodaje da je poruka na kraju serije nedvosmislena:
- Ekipa serije "Klan" je uspela u nameri da gledaocima pokaže da se kriminal ne isplati i da svako ko se bavi nelegalnim radnjama na kraju loše završi. Meni nikad niko nije nudio da uđem u kriminal, to nije moja sfera interesovanja. Da jeste, danas ne bih bio ovde...

 

Uigrana ekipa

Sovilja je publika zavolela u ulozi Drke u filmu i seriji "Južni vetar". Glumac kaže da se Tale i Drka potpuno razlikuju.

Foto: Printscreen

"Klan" na snimanju serije

- Tale je sociopata, a Drka nije ni najmanje. Tale ima razarajući pogled na sve oko sebe, dok Drka slavi život - kaže glumac i dodaje da ćemo ga uskoro gledati u novim avanturama družine Petra Maraša:
- Pre nekoliko dana završio sam snimanje druge sezone serije "Južni vetar". Uigrana smo ekipa, na čelu sa rediteljem Milošem Avramovićem. Nedostajalo mi je da ih ponovo sve vidim na okupu!

 

 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!
Politika

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!

Ministarka pravde Maja Popović izjavila je da predlog rezolucije o međunarodnom danu sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine ima za cilj favorizovanje priče o stradanju Bošnjaka i da negira stradanje Srba, ističući da bi njeno potencijalno usvajanje u UN moglo biti izvor novih sukoba i destabilizacije u regionu.

23.04.2024

10:25

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija