• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer

21.02.2023

17:17

MUŠKARCI SU JOJ PADALI POD NOGE! Seksi profesorka iz "Lajanja na zvezde" danas izgleda potpuno drugačije! Evo gde je i šta radi Andrijana Videnović!

printscreen

Kultura

MUŠKARCI SU JOJ PADALI POD NOGE! Seksi profesorka iz "Lajanja na zvezde" danas izgleda potpuno drugačije! Evo gde je i šta radi Andrijana Videnović!

Podeli vest

Pauzu u karijeri napravila je 1992. godine zbog rođenja sina, ali tvrdi da to nije naškodilo njenoj karijeri.

Glumica i profesorka na Fakultetu dramskih umetnosti Andrijana Videnović prvi put se na filmskom platnu pojavila kada je imala 20 godina.

Iste godine ostvarila je zapaženu ulogu u kultnom filmu "Varljivo leto ’68", gde je tumačila profesorku sociologije Nevenu Moreno.

Jednom prilikom pitali su je da prokomentariše scenu u kojoj je sa kolegom Draganom Zarićem gola skakala u reku, a ona je rekla da je za to i ne vežu baš lepe uspomene.

Foto: printscreen

- I još sam plakala zato što se insistiralo da Zarić i ja moramo da trčimo goli u reku. Naš divni snimatelj, mi je rekao: "Jesi luda, ja da izgledam tako divno ne bih se uopšte oblačio". Divan je to film bio, taj film je toliko preživeo vreme. Nije napravio veliki uspeh kada se pojavio, prošao je kao jedan pristojan film - rekla je ona za "Blic".

Andrijana je ostvarila brojne značajne uloge. Tako smo je gledali u čuvenoj seriji "Sivi dom", filmu "Više od igre", a u periodu 2007-2008. godine glumila je u seriji "Ljubav i mržnja".

U toj seriji glumila je maćehu i ljubavnicu lika kog tumači Ivan Bosiljčić, pa je i sa njim snimala golišave scene. Ono što je još zanimljivo jeste da je u istoj seriji glumio i njen tadašnji suprug Branko Đurić, od kog se u tom periodu i razvela.

Foto: printscreen

- S mojim kolegom i ocem mog sina Brankom Đurićem ne živim već više od devet godina. Nismo se razišli u neprijateljstvu, ali rastali smo se i oboje imamo svoje privatne živote i partnere - rekla je ona tada.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija