• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.02.2023

09:05

NAPRAVILA SE NA RIBETINU! Pogledajte šta je razvod učinio od Danice Ristovski, kakva lepota od žene,kakav stil! (FOTO)

TANJUG / TANJA VALIC

Kultura

NAPRAVILA SE NA RIBETINU! Pogledajte šta je razvod učinio od Danice Ristovski, kakva lepota od žene,kakav stil! (FOTO)

Podeli vest

Poznata glumica Danica Ristovski posle razvoda od Lazara posvetila se novim poslovnim projektima, ali i svom fizičkom izgledu koji u poslednje vreme sve više privlači pažnju javnosti.

Ljubitelji telenovela s nestrpljenjem očekuju početak emitovanja serije "Zakopane tajne", koja će se prikazivati na televiziji Pink. Glavni tvorac je Žarko Jokanović, koji je osmislio i "Igru sudbine".

Kada su ugledni scenarista i njegova supruga Milica Milša, koja je igrala glavnu ulogu, izašli iz tog projekta, fanovi su se podelili oko pitanja gledati ili ne gledati dalje. Podelile su se i kolege, pojedini su odlučili da ostanu u staroj postavi, drugi da krenu u nove profesionalne izazove.

Među onima koji su ostali uz Milicu i Žarka je i Danica Ristovski, koja u "Zakopanim tajnama" glumi ženu po imenu Kosara Doder. O njenoj ulozi će se, bez sumnje, tek pričati, a ono što konstantno pada u oči, jeste da gospođa Ristovski s godinama izgleda sve bolje i bolje.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Danica Ristovski

Neko bi rekao da je posle razvoda procvetala, drugi da stari kao vino. Bilo kako bilo, sa svojih 67 godina, Danica Ristovski zaslužuje sve komplimente kako za izgled, tako i za stajling.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
deda iz Negleda

pre 1 godinu

ja sam 75 godina star ali bih ju obisao i ostavio njoj samoj jer ne verujem da u njoj ima snage, volje i libida za vitalnog starca, a kamoli za coveka njenih godina.

Suzana

pre 1 godinu

Danice,Danice, osvanuo ti je dan! Bravooooooo!Obrazovana,kulturna,uspesna,stalno bila u senci tog odvratnog tipusa.Sada zivi novi zivot ,radno,srecno,uspesno!Blista!Samo napred!Mnogo srece zelim.

Milica

pre 1 godinu

"RIBETINA!!" KAKAV LIST TAKAV I SRAMOTAN NASLOV ZA ZENU U POZNIM GODINAMA!!!

Lavica

pre 1 godinu

Zeni svanulo ! Ona nije smjela da snima slobodnije scene, a on da. Sve to govori. Verojatno joj je kontrolisao i kako se oblaci. Da je znala razvela bi se ranije.

Sonja Todorovic

pre 1 godinu

Kakav vam je to ruzan izraz-ribetina? Zar vam prilici to? Sto se tice gospodje, prava dama- nema sta, tako i treba ali opet, sminka je cudo. Prizenka

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija