• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.03.2023

19:56

KAKAV DEDA TAKAV UNUK! Ovaj macan je potomak legendarnog Gidre, viđali ste ga u muzičkim spotovima, a niste imali pojma ko je! (FOTO)

printscreen

Kultura

KAKAV DEDA TAKAV UNUK! Ovaj macan je potomak legendarnog Gidre, viđali ste ga u muzičkim spotovima, a niste imali pojma ko je! (FOTO)

Podeli vest

Glumac Dragomir Bojanić Gidra odigrao je brojne uloge u našim kultnim filmovima i serijama, a najzapaženija je svakako uloga Žike Pavlovića u "Žikinoj dinastiji".

Poznato je da je bio u braku sa koleginicom Ljiljanom Kontić sa kojom je dobio ćerku Jelenu, a za Gidru je veoma bio vezan i unuk njegovog rođenog brata Milomira, Jovan Stojanović.

Iako je bio mali kada je Gidra preminuo, jednom prilikom je rekao da se odlično seća svog dede Dragomira.

- Često sam ga posećivao u njegovom stanu blizu Kalemegdana. Kakav je bio u Žikinoj dinastiji, takav je bio i u svakodnevnom životu, nasmejan i vedar. Nikada ga nisam video tužnog ili namrgođenog - rekao je svojevremeno Jovan domaćim medijima.

Tom prilikom je istakao i da nema istine u pričama da je Gidra bio neveran svojoj supruzi Ljiljani.

- Nije tačno da je moj deda bio švaler. On je mnogo voleo moju babu Ljiljanu i od te silne ljubavi dolazilo je i do svađe. Zbog toga su se često rastajali jedno od drugog, ali joj se on uvek vraćao. Nije odlazio zbog drugih žena, to nije istina - istakao je Stojanović.

Jovan se, inače, bavi manekenstvom i radio je kampanje za poznate brendove, učestvovao na revijama, a pojavljivao se i u muzičkim spotovima.

Oženjen je šminkerkom Majom sa kojom ima sina Alekseja, a svojim šarmom osvojio je srca brojnih žena koje ga prate na društvenim mrežama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija