• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D. I.

02.04.2023

19:58

PAMELA U SRPSKOM FILMU SA MILOŠEM BIKOVIĆEM! Prsata čuvarka plaže, dolazi u Beograd?!

printscreen

Kultura

PAMELA U SRPSKOM FILMU SA MILOŠEM BIKOVIĆEM! Prsata čuvarka plaže, dolazi u Beograd?!

Podeli vest

Holivudska zvezda Pamela Anderson, kako se spekuliše, glumiće u hit nastavku filma sa Milošem Bikovićem.

Miloš Biković u trećem delu filma "Južni vetar" dobiće neverovatno pojačanje u vidu prsate Pamele Anderson. 

Foto: APfoto

Pamela stiže...

Finale serije "Južni vetar: Na granici" publika je mogla da vidi na RTS, a na leto već kreće da se radi novi nastavak avantura Petra Maraša.

Radnja novog filma izmešta glavne junake van Beograda i zemlje u avanture koje će dovesti do preispitivanje međusobnih odnosa, kao i situacija u kojima će mogućnost preživljavanja i ishod biti neizvesni.

Dolazak Pamele, kao zvezde trećeg dela, nije iznenađenje za ljude u filmskom biznisu, jer ima iste agente kao i njene kolege, holivudski glumci Erik Roberts i Vilijam Boldvin. Oni su snimali drugu sezonu serije i poneli su sjajne utiske iz Srbije. Za angažman svetskih zvezda, kako saznajemo, potrebno je izdvojiti između 50.000 i milion evra.

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Stiže mu pojačanje... Miloš

Glumci se tada plaćaju ne po danu snimanja, nego za celu nedelju. U ugovor im ulazi pet dana snimanja, kostimska proba i konferencija za medije. Pamelina cena za veću ulogu nije trenutno viša od 100.000 evra nedeljno.

Autori popularne franšize još uvek ne žele da otkrivaju detalje trećeg dela.

- Tačno je da će biti u filmu i jedna velika zvezda. Ne želimo da objavimo njeno ime dok ne krene snimanje - kratko je rekla producentkinja Tatjana Žeželj Gojković.

Pamela Anderson postala je poznata nakon što je izabrana za naslovnu stranu magazina Plejboj u februaru 1989. godine. Svetsku slavu je stekla kao Si Džej Parker u popularnoj seriji "Čuvari plaže", nakon čega je postala seks-simbol.

Foto: Reuters/Eric Gaillard

Pamela Anderson u nastavku filma "Južni vetar"

Turbulentni ljubavni život

Pamela Anderson je početkom 2022. godine okončala sedmi brak kada je otkrila da se razvodi od telohranitelja Dena Hajhersta. Publika u Srbiji pamti njenu najburniju vezu s bivšim suprugom, bubnjarem Tomijem Lijem.

Venčali su se na plaži 1995. godine nakon četiri dana poznanstva. Iz te veze ima dva sina: Tomasa Lija (26) i Dilana Džegera (25). Netfliks je o njoj objavio dokumentarac, u kojem je otkrila deo svoje šokantne životne priče, pa čak i to da je silovana.

- Moj život nije tužna priča. Ja nisam žrtva. Dovodila sam se u lude situacije i preživela ih - rekla je glumica.

Treći deo "Južnog vetra" biće spreman za bioskope 2024. godine i već je dobio podršku od države.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija