• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.S.

05.09.2019

23:30

LEPOSAVOM KOMANDUJE MACA! Poznati glumac davaće zadatke takmičarima "Zadruge 3"

Rijaliti

LEPOSAVOM KOMANDUJE MACA! Poznati glumac davaće zadatke takmičarima "Zadruge 3"

Podeli vest

Dragan Marinković Maca upravljaće robotom i govoriti kroz njega * On će organizovati predstave, ali i ispitivati zadrugare na sastancima

Glumac Dragan Marinković Maca upravljaće robotom Leposavom u "Zadruzi 3", saznaje Informer! Vlasnik Pinka Željko Mitrović predstavio je juče najsavremeniju mašinu koja izgleda kao prava žena, a kojoj će poznati glumac i voditelj zadavati komande.

Otkačio "Parove"

Maca će pomoću Leposave stavljati na muke sve učesnike rijalitija.

- Žena-robot će biti pravi hit u ovoj "Zadruzi". Ove godine najgledaniji rijaliti ima i pozorište, pa će Maca preko Leposave osmišljavati predstave i davati učesnicima razne zadatke. On je glumac, a oprobao se i kao režiser, pa mu to neće biti problem. Već je osmislio nekoliko predstava koje će zadrugari morati da izvode pred kamerama - otkriva dobro obavešten izvor za Informer.

Prema njegovim rečima, Leposava će imati i druga zaduženja u "Zadruzi".
- Maca će pomoću ovog čuda moderne tehnike organizovati igrice u kojima će se učesnici takmičiti za različite nagrade. Takođe, Leposava će sedeti sa takmičarima tokom porodičnih sastanaka i ispitivati ih o onome što se dešavalo na imanju. Znajući Macu, on će ih pošteno rešetati - objašnjava naš sagovornik i dodaje:
- Maca je bio najavljen kao veliko pojačanje "Parova 8", gde je trebalo da bude jedan od voditelja sa Jovanom Jeremić i Jelenom Maćić. Snimio je čak i tizer u kojem najavljuje početak ovog rijalitija, ali je on ubrzo povučen sa Jutjuba. U međuvremenu je dobio primamljiviju ponudu od čelnika Pinka i sa njima je potpisao ugovor.

(VIDEO) LEPOSAVA ĆE UNETI POMETNJU U BELU KUĆU! Željko Mitrović ne prestaje da iznenađuje, žena robot ulazi u "Zadrugu 3"

Zezao Eru i Boru

Marinković je za Informer potvrdio da je imao priliku da se sretne oči u oči sa robotom koji će vladati "Zadrugom 3".
- Upoznao sam Leposavu. Ne znam tačno šta će ona raditi u rijalitiju, ali ako ja budem njen alter ego, ovim šupcima je bolje da nisu ni ulazili u "Zadrugu"! - kaže Maca i ističe da je ranije imao sličnu ulogu u drugom rijalitiju:
- Jednom kada sam bio "Veliki brat" terao sam Eru Ojdanića i Boru Drljaču da pojedu venac belog luka. Možeš li onda da zamisliš šta ću tek ovima raditi.

Dalila i Dejan: Pobedićemo u "Zadruzi 3"!

Foto: Informer DN

Dalila i Dejan Dragojević pojavili su se juče na sistematskom pregledu ispred jedne klinike u Šimanovcima. Bračni par je poručio da zna kako da dođe do prvog mesta u "Zadruzi".
- Ne slušamo ničije savete jer smo mi pobednici. Već smo bili u rijalitiju i znamo kako da budemo prvi - rekla je Dalila.
Zoki Šumadinac je obećao da će osloboditi Belu kuću od negativne energije:
- Svima ću da skinem čakre! Samo da bude pozitivna atmosfera. Napunio sam baterije, sinoć sam imao seks i večeras ću, pa ću ući spreman za sve.


BONUS VIDEO:
 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija