• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.10.2019

15:11

IZVELI JE IZ BELE KUĆE! Brutalni sukob Ive i Tare - obezbeđenje HITNO regovalo! Pljuvanje i napad, sada je PRETERALA! (VIDEO)

Rijaliti

IZVELI JE IZ BELE KUĆE! Brutalni sukob Ive i Tare - obezbeđenje HITNO regovalo! Pljuvanje i napad, sada je PRETERALA! (VIDEO)

Podeli vest

Čeka se pismo u kome će pisati kakve posledice je čekaju

Atraktivne zadrugarke Iva Grgurić i Tara Simov imale su sukob još pre ulaska u "Zadrugu". Prva svađa izbila je kada su se otimale oko Vladimira Tomovića, a od tada ne prestaju da se kače i prozivaju.

DOŠAO TRENUTAK ODLUKE! Miljana VAN SEBE - saopštava da li će RODITI ili ABORTIRATI! Zola uz nju!

Danas je izbio novi skandal, kada su se njih dve zamalo potukle. Problem je nastao nakon što je Simova učestvovala u krađi Ivinog novca.

Foto: Tv Pink printscreen

 

- Lopužo! Prljavice! Dovoljno su te šišali, ponovo će te šišati. Opet će da ti glavu ošišaju. Videćeš! Pogledaj svoj orman, to govori kakav si čovek. Smrdiš! Droljice mala! Kome si sve p*šila k*rac napolju - urlala je Grgurićeva na suparnicu.

ISPLIVALA ŠOK PREPISKA! Miljana ga zvala pre ULASKA u Zadrugu - potencijalni otac OBJAVIO SVE! Rešio da je uništi!

Obezbeđenje je istog trenutka utrčalo u kuću, jer je zamalo došlo do fizičkog kontakta. Tara je sve vreme išla za misicom i govorila joj kako krade. Ivi je pukao film pa ju je pljunula, zbog čega su je momentalno izveli iz Bele kuće i odveli je u zatvor.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija