• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs

16.10.2019

16:24

LUNA I MARKO IMALI ŽESTOKI SUKOB - staklo na sve strane, URLALI pred punim klubom! Posle Kije i Slobe još veći SKANDAL

Rijaliti

LUNA I MARKO IMALI ŽESTOKI SUKOB - staklo na sve strane, URLALI pred punim klubom! Posle Kije i Slobe još veći SKANDAL

Podeli vest

Svi detalji svađe

Luna Đogani i Marko Miljković žestoko su se posvađali prethodne noći, u punom klubu, gde su prisustvovali proslavi dnevnih novina.

PRAVI RAZLOG SUKOBA - Kija ljubomorisala Slobi zbog NOVE DEVOJKE?! Evo ko je ONA - Dolazi mu noću u stan... (VIDEO)

Kako priča izvor, sve je među njima bilo u redu do ponoći, da bi kasnije odjednom počela frka u separeu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on Oct 16, 2019 at 6:55am PDT

- Luna i Marko su došli raspoloženi, držeći se za ruke i u separeu su bili baš veseli. Stajali su sa Pavlom Jovanovićem, pili cu, đuskali... Ništa nije ukazivalo na to da će doći do frke - kaže sagovornik i dodaje:

- Odjednom je počela dreka! Oni su ušli u raspravu, svađali se, ona je pokušavala nešto da mu objasni, ali strasti se nisu smirivale. Izleteli su napolje, pa se vratili. On je čašom tako jako udario o sto, da se razbila. Svi u separeu su pokušavali da smire situaciju. Luna je htela da ide kući, koliko smo uspeli da vidimo. Baš je bilo napeto - objašnjava izvor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on Oct 15, 2019 at 12:51pm PDT

Razlog zbog kog je naprasno došlo do svađe još uvek nije poznat, a Luna je, na poruku sa pitanjem da prokomentariše svađu, odgovorila:

- Da se nismo i mi tukli? Stvarno nismo, otišli smo ranije - napisala je ona. Ipak, borojni gosti posvedočili su neprijatnoj situaciji.

BONUS VIDEO: TV IN ISPRED KIJINE ZGRADE! Kockareva se ne pojavljuje nakon incidenta sa bivšim suprugom Slobom Radanovićem!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nena

pre 4 godine

Laz! Bila sam sinoc tamo na metar od njih dvoje :)

Max

pre 4 godine

Hahaha ovu informaciju objavio kepecov novinar Milanka hahaha

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija