• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

28.10.2019

23:30

BOGDANA RODIĆ DONEDAVNO JE PRODAVALA PILIĆE U MIRIJEVU! O njoj tamo imaju samo reči hvale: KAO DA RADI U BUTIKU, A NE NA PIJACI!

Rijaliti

BOGDANA RODIĆ DONEDAVNO JE PRODAVALA PILIĆE U MIRIJEVU! O njoj tamo imaju samo reči hvale: KAO DA RADI U BUTIKU, A NE NA PIJACI!

Podeli vest

Verenica Veljka Ražnatovića Bogdana Rodić već godinama je angažovana u porodičnoj firmi čija je osnovna delatnost prerada mesa, a svi koji imaju priliku da sarađuju sa Rodićima za Bogdanu i ostale članove porodice imaju samo reči hvale

Porodica Rodić na nekoliko beogradskih pijaca ima svoje tezge - u Kotežu, Mirijevu i Borči, a za Bogdanu, koja je nedavno otila na trudničko bolovanje, njene sestre Natašu i Bojanu, kao i roditelje, svi imaju lepe reči.

Foto: Instagram/veljkoraznatovic

 

- Svi su želeli da kupuju pileće batake, prsa i krilca kod sestara Rodić. Uvek su bile doterane, lepo našminkane i skockane. Kao da rade u najekskluzivnijem butiku, a ne na pijaci. Ujutru bi dolazile pre radnog vremena i istovarile piliće u frižider, a onda kada se otvori pijaca, one tako doterane prodaju robu. Uvek su bile ljubazne i nasmejane. Jedno vreme su sve tri zajedno prodavale piliće ovde u Kotežu, a kako se posao širio, Bogdana je prešla na tezgu u Mirijevu, Nataša je otišla u Novi Sad, a Bojana je ostala u Kotežu - rekao je izvor za "Kurir".

KRAJ BRAKA KARLEUŠE I TOŠIĆA?! Duško povukao novi POTEZ i šokirao sve - Jelena mu odmah uzvratila! Internet BRUJI o ovome!

- Evo, mi radno, kao po običaju. Pilići su sveži, ljudi lepo raspoloženi, mi smo srećni i sve je kako treba. Bogdana je pošteđena jer je u drugom stanju, a Nataša i Bojana i dalje rade. U našoj porodici to je normalno. Evo, sada se spremamo za svadbu, a onda i za dolazak unučeta. Kako imam tri ćerke, voleo bih da Bogdana rodi sina, ali, naravno, i ako bude unukica, istu ljubav će da ima od cele porodice - rekao je Veljkov budući tast.

Bogdaninu mamu Danijelu kupci mogu sresti na pijaci u Mirijevu.

 

 


- Verovala sam da ćete da produžite do Novog Sada, na radno mesto kod ćerke Nataše, ali drago mi je što ste došli i do mene. Bogdana je ovde radila, ali sada je pošteđena jer je trudna. Neka dete uživa u drugom stanju, radila je ona godinama i nikada se nijedna ćerka nije bunila što im je posao na pijaci. Imamo divne žene koje rade i verujte da smo srećni i zadovoljni. Čujem se sa prijom Cecom i jedva čekamo venčanje - rekla je Danijela za gorepomenuti list i dodala:

- Sve će biti na nivou i ispoštovaćemo običaje. Oduševila sam se kada je Bogdana izrazila želju da nosi Cecinu venčanicu. Njih dve su slične konstitucije, mršavice, i verujem da neće morati ništa da se prepravlja. Ceca je divna prija i sigurna sam da će veselje biti fenomenalno.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija