• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

31.10.2019

08:33

MIKI NIJE VIŠE PČELAR IZ KUPINOVA! Đuričić ima novo HIT ZANIMANJE, a evo šta kažu njegove komšije!

Rijaliti

MIKI NIJE VIŠE PČELAR IZ KUPINOVA! Đuričić ima novo HIT ZANIMANJE, a evo šta kažu njegove komšije!

Podeli vest

Miki Đuričić dane provodi u odsluženju kazne u svojoj kući u Kupinovu, jer je zbog fizičkog napada na Nadeždu Biljić i Suzanu Perović u Zadruzi osuđen na godinu dana kućnog pritvora

Miki je vreme pritvora odslužio da renovira kuću, a u dvorišti pored Žute ima i većeg psa koju je čuvar. Đuričić je sa prozora mrzovoljno dobacivao novinarskoj ekipi:

 - Nemam više šta da pričam za medije, prestao sam sa rijalitijima, sada se bavim poljoprivredom. Kupio sam svinje, mangulice, ništa drugo me ne zanima. Šta ima da se intervjuiše jedan Miki iz Kupinova, šta nekoga briga šta ja radim - vikao je Miki, tvrdeći da ga ne zanima popularnost, iako je bio u nekoliko rijalitija, a onda je o njemu progovorio i njegov komšija iako je Miki sa prozora vikao na njega da ništa ne govori.

(VIDEO) MIKI ĐURIČIĆ SME DA IZLAZI IZ KUĆE SAMO NA DVA SATA, ALI NE MOŽE DA ODE PREDALEKO! Evo šta radi u SLOBODNO VREME!

 - Znam ga od rođenja, ljuljao sam ga u kolevci. Ume da plane, ali nije nasilan. Sada vodi mirniji život nego ranije, posvetio se domaćinstvu. Nabavio je svinje i gaji ih -  rekao je ovaj komšija uprkos Mikijevoj molbi da ne govori ništa sedmoj sili.

SUZANA VRATILA MIKIJU VERENIČKI PRSTEN! Šokiraćete se kada budete saznali KOLIKO KOŠTA!

Meštani kažu da Miki poštuje kaznu, ali i da ima predviđeno vreme da izađe do centra Kupinova. Lokalni prodavac sladoleda mu na biciklu donosi poslasticu, a on je preuzima preko kapije.

BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera Bandera

pre 4 godine

Nema više pčelica, nema više meda, sada Miki samo u slaninu gleda! Nema više silikonki, sad se drži snaša, što umesto viršli vole paprikaša! Te su nekad volele malo mladog meda, a sad im je dovoljno da ih Miki gleda! Džigernjača domaća, to je mera prava, kada jednu potroše, ne boli ih glava! Zato Miki voli masno i debelo, te plodove daje svako naše selo!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17