• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.11.2019

10:44

MAJKA JOJ JE NA SAMRTI! U "Zadrugu" stigla UŽASNA informacija - pozlilo joj, napustiće RIJALITI?! Urlici i suze, slomila se

Rijaliti

MAJKA JOJ JE NA SAMRTI! U "Zadrugu" stigla UŽASNA informacija - pozlilo joj, napustiće RIJALITI?! Urlici i suze, slomila se

Podeli vest

Ovo nije mogla ni da sanja da će se sada desiti

Intrigantna zadrugarka Tara Simov u ranim jutarnjim časovima doživela je nervni slom.

NAPUSTILA RIJALITI! Odlukom publike, ona je sinoć IZBAČENA iz "Zadruge" - otišla u SUZAMA (VIDEO)

UŠAO NOVI TAKMIČAR, spajali ga sa Anom Korać! Zgodni maneken zbog kojeg su zadrugarke već POLUDELE, a on bacio oko na NJU

Nakon što su ona i njena grupa dobili nagradu utehe za najlošiji nastup na "Zadrugoviziji" (gajbu piva), manekenka je pod dejstvom alkohola saopštila nešto što je jako potreslo sve.

Foto: TV Pink printscreen

- Mama mi šalje čarapice u tri boje, te tri boje znače da je na korak od smrti! Meni je je*eni pakao, ćale neće da me čuje, da me vidi, sa Matejom mi je pakao. Keva mi ima je*eni rak i umire - urlala je Tara iz sveg glasa, dok je neutešno plakala.

BONUS VIDEO: NAJPOZNATIJA BLOGERKA POSETILA BEOGRAD! Tamara Kalinić na reviji H&M

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija