• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas/informer.rs

07.11.2019

15:08

ISPLIVALA MILOJKOVA NAJVEĆA TAJNA! Stalno se priča o Milijaninim PRELJUBAMA, ali ovo niko NIJE ZNAO!

Rijaliti

ISPLIVALA MILOJKOVA NAJVEĆA TAJNA! Stalno se priča o Milijaninim PRELJUBAMA, ali ovo niko NIJE ZNAO!

Podeli vest

Milijana Božić, supruga Milojka Božića istakla je tokom današnje emisije "Jutarnja kafica" koliko je njen muž ljubomoran i da joj zamera što se druži sa muškarcima. Ona smatra da za to nema potrebe i da s tim muškarcima nije bila u vezi. Međutim, Milojka nije uspela da ubedi u to

- Bez obzira kojem se ja prijatelju javim, Milojko ljubomoriše. A ja zapravo nemam ništa s tim ljudima. Pre neki dan je ispljuvao Kobru, a ništa se nije dešavalo. Kako ti možeš da znaš da smo se mi ljubili? - pitala je Milijana.

DO SADA NEVIĐENA TUČA! Udario muškarac na ženu - ispada mu KOST, obezbeđenje hitno reaguje! Pali na pod, HAOS (VIDEO)

- Pa jesi. Kada sam ja izašao napolje. Ljubili ste se i vatali na rođendanu, ljubila si ga u vrat, hajde reci - zahtevao je Milojko.

Foto: printscreen

- Kada ste saznali da vas je žena prevarila sa rođakom? - pitala je voditeljka Vendi.

- U rijalitiju. Ja da sam ranije saznao, ne bih dolazio ovde - odgovorio je Milojko.

(VIDEO) IVAN MARINKOVIĆ PONOVO ŠOKIRAO! Uzeo Jelenino stopalo i pred kamerama joj radio OVO!

Mada smo ovakve razgovore supružnika imali prilike mnogo puta da slušamo, ubrzo smo saznali i za do sad nepoznati detalj odnosa Milojka i Milijane. Ona uopšte i ne zna koliko njen muž ima bogatstva. Slučajno je saznala koliko zemljišta poseduje tek jutros u emisiji. Milijana se veoma iznenadila kada je čula.

- Da li bi zajedno sa Albertom u Barajveu sadili lukac? - pitala je Vendi Milojka.

BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija