• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.11.2019

13:38

ŠOK RASKID - ostavio je! Omiljeni par stavio TAČKU na ljubav - grcala u suzama! Evo šta je RAZLOG - neverica! (VIDEO)

Rijaliti

ŠOK RASKID - ostavio je! Omiljeni par stavio TAČKU na ljubav - grcala u suzama! Evo šta je RAZLOG - neverica! (VIDEO)

Podeli vest

Teško joj pada što više nisu zajedno, otišla da se ispoveda produkciji

Stefan Karić i Iva Grgurić su jedan od omiljenih parova u "Zadruzi", zapravo, bivši par, jer su danas stavili tačku na ljubav.

SKUPLJAĆEŠ ZUBE PO PODU! Izbio žestoki KLINČ u Zadruzi - pale PRETNJE i uvrede! Obezbeđenje moralo da REAGUJE (VIDEO)

SUKOB SE NASTAVLJA! Kijini fanovi rešili da UNIŠTE Lunu - isplivao DOKAZ, skidaju joj PESMU sa Jutjuba! (Foto)

Po Ivinim rečima, njihova veza je već neko vreme u krizi, a situacija je eskalirala sinoć kada je Stefan odlučio da je ostavi.

Foto: Printscreen You Tube

Hrvatska manekenka je danas totalno slomljena, te je išla na razgovor u Rajski vrt, kod Drveta mudrosti.

POSLE TOLIKO GODINA: Otkriveno KO JE DAVAO GLAS VELIKOM BRATU - žena koju svaki dan gledate na malim ekranima!

- Ispada kao da samo radim loše stvari, a ja primetim realne stvari koje mi smetaju i pokušam da to progutam i da mu ne zamerim, znam da poludi zbog toga i prigovara mi, i onda ja to gutam i on je odlučio sinoć da raskinemo... Podnela sam teško, ali se držim. Sinoć sam mislila da neće spavati pored mene, ali kad sam se probudila videla sam da je tu, čudno mi je što se ne grlimo više, ne znam koliko će to trajati... On ima jak karakter i mislim da mu je stalo do mene iako moja mišljenja ne mogu da utiču na njega. Pazim na svaki korak i svaku reč kako ću reći, pazim na sve što smo se dogovorili, rekao mi šta treba da promenim, ali i dalje nešto koči... Imali smo igricu sa šlagom, juče sam mu prošla i rekla da sam u PMS-u, da mi ne zameri i da mi nije bilo prijatno kada je Jelena pričala stvari o meni. On mi je rekao: "Ja tebi zameram neke stvari, kao na primer igricu sa šlagom, polizala si srednji prst". Možda i ja nešto loše radim, mislim redom sam lizala sve prste... - jadala se Iva, a sve detaljnije poslušajte u videu.

Najnovije vesti o "Zadruzi" pročitajte ovde.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija