• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Srbija Danas

28.11.2019

19:28

VIDEO SNIMAK NA KOM KIJA UZIMA ZABRANJENE SUPSTANCE?! Bivša zadrugarka udarila na Kockarevu - evo kako joj je ona uzvratila!

Rijaliti

VIDEO SNIMAK NA KOM KIJA UZIMA ZABRANJENE SUPSTANCE?! Bivša zadrugarka udarila na Kockarevu - evo kako joj je ona uzvratila!

Podeli vest

Rat Jelene Krunić i pobednice ''Zadruge 1'' ne jenjava.

Aktuelna tema na društvenim mrežama jeste rat između bivših zadrugarki Kristine Kije Kockar i Jelene Krunić.

Kija se nedavno oglasila na svom Instagram profilu i najavila da će tužiti Krunićevu ako opet spomene sahranu njenog oca.

BESNE MAŠINE, POSLEDNJI MODELI: Ove estradne zvezde imaju najvredniji VOZNI PARK - Karleuša je NAJSKROMNIJA, a Brena i Dragana...

 

Foto: printscereen/instagram

Ekipa portala ''Srbija Danas'' je kontaktirala Jelenu kako bi komentarisala Kijinu Instagramu priču, no ova joj nije ostala dužna.

 

 

- Kija može samo da mi se sagne i to ako joj ja dozvolim. Imam dosta dokaza protiv nje. Sve što sam pričala narodu u vezi nje u protekle dve godine, niko mi nije verovao. Sada su izašli javno dokazi zahvaljujući jednoj novinarki i ispostavilo se da je istina sve što sam pričala. Može sa tom tužbom da obriše tu njenu jadnu, izdrogiranu zadnjicu. Nisam joj ja kriva što je njen muž rekao da želi da ima dete sa svojom devojkom Jelenom. Kija i Sloba su sve vreme krili od medija da su bili u vezi nakon Zadruge - rekla je Jelena i dodala:

(FOTO) ZATO GA JE OVAKO GLEDALA! Hektor iz serije Rubi šetao po obali KAO OD MAJKE ROĐEN - SVE SE VIDI!

 

Foto: Informer.rs

- Postoje video snimci koje ja posedujem na kojima je uzimala opojne droge. Takođe, akcija u wc-u sa Filipom Đukićem u Zadruzi je snimljena preko paravana. Takva neka žena ne može biti nikome uzor. Njena karijera je u opadanju i nigde ne nastupa. Moji prijatelji koji su vlasnici klubova su se smejali toj njenoj cifri od četiri hiljade evra za nastup, pa su joj iz sprdnje ponudili dve hiljade evra, a onda su joj rekli da ne mogu ni dinar da joj daju. Ovo je njen  poslednji vapaj da dođe da neke medijske pažnje.

Kako će na njene reči reagovati Kockareva, ostaje da saznamo.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marija

pre 4 godine

Jaooo, pa i ova vecito nadrogirana komentarise drugog?! U cemu je poenta kad smo svi videli kakva je Jelena Krunic. Lupeta u prazno citavu deceniju od kad se vucara po rijalitima i od njenog lupetanja ne bese nikad nista.

Gordana

pre 4 godine

Ni ma toga ko se O ji nije nakacio a sad i ova koju guraju one dve. Ne razumem bas ovoliku kolucinu zlobe jednostavno bi je te tri progutale. Vidi se da im smeta Amerika bore se da joj stanu na put,jadno

Max

pre 4 godine

Gordana kakva Amerika, Kija je prva pokrenula debatu

Astor

pre 4 godine

Kad ova pocne da komentarise nekoga onda je stvarno dosao kraj, nego treba joj malo medijske paznje...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!
Fudbal

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!

Kao što je već poznato, od naredne sezone Liga šampiona igraće se po novom formatu. Jedan od noviteta biće taj da će dve najuspešnije zemlje po koeficijentu dobiti dodatno, peto mesto u elitnom takmičenju! Iako je delovalo da je to pitanje rešeno, brodolom engleskih klubova u završnici evrokupova gotovo izvesno, doneće veliki preokret u korist nemačke Bundeslige!

18.04.2024

15:38

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija