• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.12.2019

18:04 >> 18:06

NIKAD GA NISAM VIDEO SA DEVOJKOM! Mensur PONIZIO Vladimira, Tomović MENJAO BOJE OD BLAMA!

Rijaliti

NIKAD GA NISAM VIDEO SA DEVOJKOM! Mensur PONIZIO Vladimira, Tomović MENJAO BOJE OD BLAMA!

Podeli vest

Bez dlake na jeziku ispričao je sve.

Zadrugar Mensur Ajdarpašić je prvi put bio jedan od specijalnih gostiju u emisiji radija ,,Amnezija", a voditelji Bora Santana i Bane Čolak pripremili su niz intrigantnih pitanja koja će zasigurno uticati na Vladimira Tomovića.

RADANOVIĆ POSTAJE TATA! Sloba će 2020. godina biti NAJZNAČAJNIJA U ŽIVOTU - Staje na LUDI KAMEN SA JELENOM?

 

Foto: printscreen/tvpink

Naime, Mensi je odlukom Velikog šefa postao šef male fabrike, a onda je priznao kako se oseća sada kada je u mogućnosti da zapoveda svom radniku Vladimiru. Uz to, ispričao je i nešto što je aludiralo na njegovu seksualnu orijentaciju i samim tim zaprepastilo sve ukućane.

PEVAČ JE KRIV ZA RASKID LUNE I MARKA?! Đoganijeva po ceo dan bila sa njim - nisu se odvajali! ŠOK OBRT u priči?! Miljković rekao...

 

Foto: printscreen/tvpink

- On kao pravi sportista nikad neće prihvatiti poraz, zato ću ja uvek biti u prednosti! Meni je poznato da Vladimir otkad je ušao u Zadrugu, ja samo od tada znam da je on u odnosu sa ženskim osobama. To znači da ja njega nikada u privatnom životu nisam video sa devojkom! A, koliko mi je poznato, on napolju i nema nekih prijatelja. On pominje neke veze za koje ja nisam čuo, ne znam da li neko drugi zna. Da je bilo tako nešto, ja bih znao! Sve što je on napolju radio... - rekao je Mensur.

Pogledajte kako je to sve izgledalo




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija