• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dušan Lukić

03.01.2020

22:49

BIVŠI UČESNIK "PAROVA" NAJAVLJUJE: Oženiću se Milijanom, sprema se RIJALITI SVADBA! Samo mu je potrebna jedna DOZVOLA!

Rijaliti

BIVŠI UČESNIK "PAROVA" NAJAVLJUJE: Oženiću se Milijanom, sprema se RIJALITI SVADBA! Samo mu je potrebna jedna DOZVOLA!

Podeli vest

Kako će Milojko sve to podneti?

Bivši učesnik "Parova 8" Nemanja Stamatović Žabac najavljuje da će se oženiti Milijanom. On planira da se vrati u rijaliti kako bi pred kamerama zaprosio lepoticu iz Pilatovića, koja je i dalje udata za Milojka Božića.

Luna MOLI MARKA za još jednu šansu! Miljković joj ODGOVORIO OVO - Zbog toga Đoganijeva danima gleda u JEDNU TAČNU!

Foto: Happy TV

- Hoću da se oženim Milijanom! Mnogo sam razmišljao o tome i shvatio da sam navikao na nju. Iskren da budem, ona je dobra riba, ali je teška kao crna zemlja! Nije idealna i ima mnogo mana, ali mislim da će pored mene da se smiri. Voleo bih da mi produkcija omogući da u vili napravimo svadbeno veselje. Svi mogu da dođu, ali ne znam samo kako će Milojko to da podnese - priča Žabac za Informer.

Foto: Tv Happy printscreen

ŽESTOK SUKOB IZMEĐU BRATA I SESTRE GALORINI: Obezbeđenje DOLETELO - Orila se VILA PAROVA!

On je ubeđen da će Milijanin muž u nekom trenutku pokušati da im upropasti svadbu.

- Neću mu dozvoliti da mi pokvari planove. Bilo bi dobro da u "Parovima" budu lekari zbog Milojkovog zdravstvenog stanja. Možda mu pozli zbog prevelikog stresa! A pametnije mu je da izađe iz rijalitija dok se Milijanina i moja svadba ne završi - kaže Stamatović.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija