• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.01.2020

10:31

ŠOK! MILOJKO U LJUBAVNOM TROUGLU!? Ester bacila oko na DEDU, a ova Milijanina izjava će se dugo PAMTITI!

Rijaliti

ŠOK! MILOJKO U LJUBAVNOM TROUGLU!? Ester bacila oko na DEDU, a ova Milijanina izjava će se dugo PAMTITI!

Podeli vest

O tome kome pripada Milojko Božić i da li su se stvari rešile ili zakomplikovale od kad je Ester ušla u "Parove", pričalo se i u sinoćnoj emisiji "Vruća stolica"

Ester je rekla da Milojko Božić, njen nesuđeni muž, nije baš obratio pažnju na nju otkako je ušla u vilu.

BIVŠI UČESNIK "PAROVA" NAJAVLJUJE: Oženiću se Milijanom, sprema se RIJALITI SVADBA! Samo mu je potrebna jedna DOZVOLA!

- Nije nešto obraćao pažnju, rekao je da je zbog bolesti nezainteresovan - izjavila je Ester koja pati za Milojkom. Njoj je žao što on ne pokazuje emocije prema njoj.

Foto: Printscreen You Tube

Celu tu situaciju oko Ester i Milojka, njegova doskorašnja supruga Milijana Božić je teško podnela. Skrivajući prave emocije, ponela se drsko. Jasno je da je osetila ljubomoru i u jednom trenutku poželela je da napakosti Milojku obrativši se u kameru svom ljubavniku Nemanji Stamatoviću Žapcu koji je nedavno diskvalifikovan iz rijalitija:

ŽESTOK SUKOB IZMEĐU BRATA I SESTRE GALORINI: Obezbeđenje DOLETELO - Orila se VILA PAROVA!

- Nemanja, ljubavi volim te najviše na svetu. A tebi Milojko eto ove žene (Ester), ja sam sad slobodna!-


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija