• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbijadanas

06.01.2020

16:02

PRODUKCIJA MU PRUŽA TREĆU ŠANSU? Miki Đuričić ponovo ulazi u Zadrugu - OVOG PUTA IMA TAKTIKU!

Rijaliti

PRODUKCIJA MU PRUŽA TREĆU ŠANSU? Miki Đuričić ponovo ulazi u Zadrugu - OVOG PUTA IMA TAKTIKU!

Podeli vest

ŠOK!

Pčelaru Miroslavu Mikiju Đuričiću skidaju nanogicu u februaru, a on uveliko pregovara sa produkcijom televizije Pink da uđe u "Zadrugu"!

JA NISAM U FAZONU DA SE OVDE DRPAM PRED SVIMA! Ermina otkrila NOVE DETALJE odnosa sa Banetom, pa potkačila i njegovu majku! (VIDEO)

Kako mu je potreban novac jer mesecima ništa nije mogao da radi s obzirom na to da je od juna u kućnom zatvoru zbog prebijanja bivše devojke Nadežde Biljić, Đuričić je primoran da ponovo postane učesnik rijaliti-šoua, a za Rijaliti je Mikijev dobar prijatelj sve potvrdio.

Foto: Printscreen You Tube

Vanredno izdanje emisije "Amnezija" UPRAVO POČINJE: Zadrugari STREPE od onoga što su voditelji pripremili za njih! (VIDEO)

- Tačno je da će ući, sada pregovaraju samo oko honorara. To što Miki neće nikome da se javi na telefon nemojte da mu zamerite, mnogo je osetljiv zbog svega. Prvo je toliko dugo zatvoren u kući, a sada oko ovih praznika je pogotovu emotivno skrhan. Juče sam bio kod njega da ga posetim, sav je skrhan. Rekao mi je:"Druže moj, kad god dođu ovi praznici, meni dođe da me nema, da umrem, sve me stigne. Otkad mi je majka umrla, svaki Božić preplačem. Lakše bi mi bilo da imam svoju decu, a ovako bez svih njih, ja sam toliko loše, ne mogu da ti opišem koju tugu osećam - citirao je Mikijev drug pčelara, pa dodatno ispričao šta je rekao:

Foto: Printscreen You Tube

- Kad uđem sada u "Zadrugu", ako pronađem srodnu dušu, ženim se sigurno, nema šta da čekam! Dete želim da dobijem hitno! Samo to bi moglo da me izvede na pravi put i da konačno prestanem da razmišljam o prošlim vremenima.

Kako navodi isti sagovornik, Đuričić se veoma promenio, sazreo je za ovih nekoliko meseci koliko nosi nanogicu i zarekao se da više nikada neće da izaziva sudbinu i da će svaki svoj postupak od sada dobro da analizira.

JA NISAM U FAZONU DA SE OVDE DRPAM PRED SVIMA! Ermina otkrila NOVE DETALJE odnosa sa Banetom, pa potkačila i njegovu majku! (VIDEO)

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Goran

pre 4 godine

LJDU STA RADITE? BUDALU VRACATI,,,A JOS IMA NANOGICU,,,TREBA PISATI TUZILASTTVU,,OVO JE NEDOPUSTIVO..I SAME BUDALE TAMO...DA SE PRIDRUZI NERADNICIMA..KAO STO JE I SAM.

Ljubica

pre 4 godine

To se i očekivalo..treba da odradi dug. A kako ga je Pink osudjivao a sad izvolte udjite.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17