• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.01.2020

20:18

UBOŠĆU SE, NEMOJTE DA ME DIRATE! Dejan u rukama DRŽI ŠRAFCIGER, ton je mutiran! RAZVALILI VRATA U RAJSKOM VRTU - Uletelo obezbeđenje!

Rijaliti

UBOŠĆU SE, NEMOJTE DA ME DIRATE! Dejan u rukama DRŽI ŠRAFCIGER, ton je mutiran! RAZVALILI VRATA U RAJSKOM VRTU - Uletelo obezbeđenje!

Podeli vest

Nakon sukoba sa Miljanom Kulić, Dejan i Dalila Dragojević su počeli da razvaljuju izlaz u Rajskom vrtu, kada je uletelo obezbeđenje da ih spreči. Međutim, nakon brze reakcije njih dvoje su izbačeni iz Zadruge...

Oni su definitivno rešili da izađu, pa je Dejan lupao sa dva šrafcigera koje je sve vreme imao u rukama, a onda i šutirao zid.

- Pustite me, nemate veze sa ovim, oni sad sve gledaju - vikao je Dejan.

UČESNICA RIJALITIJA PRONAĐENA MRTVA! Roditelji su pokušali da joj daju veštačko disanje, ali NIJE JOJ BILO SPASA! Ova lepotica sada je među anđelima... (VIDEO)

VEČERAS U ZADRUGU ULAZE ONI, I TO ZA MANJE OD ČETIRI SATA! Zadrugari ne mogu ni da zamisle ŠTA IH ČEKA!

Foto: Printscreen You Tube

- Samo nas ne dirajte - dobacivala je Dalila.

A onda je Dejan otrčao do drugih vrata kod bazena i razvalio ih, a za njim i dečko iz obezbeđenja, čulo se komešanje, a zatim je Dejan pretio da će se ubosti ako ga diraju.

- Ubošću sebe, nemojte da me dirate, ubošću sebe! - vikao je iza razvaljenih vrata, dok se čulo komešanje.

STIGLO PISMO U BELU KUĆU! Veliki šef doneo odluku - ovaj ZADRUGAR MORA HITNO DA SE ISELI?! (VIDEO)

Dalila je dotrčala sa drugim dečkom iz obezbeđenja proletela kroz otvorena vrata.

-Nemojte da ga dirate! - zaurlala je.

Nakon toga je mutiran ton na strimu i dečko iz obezbeđenja je zatvorio vrata koja su nasilno otvorili.

Sigurni smo da će ih članovi produkcije umiriti i da će se vratiti u program što pre.

Foto: Printscreen You Tube

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rada

pre 4 godine

Olosi po treci put razvaljuju sve zivo i Produkcija im ne sme nista? Ne razumem produkciju. Da li za njih postoje kazne,diskvalifikacija? Zasto ih ne puste, idite oci da vam vise ne vidimo,hostapleri

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija