• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ

16.01.2020

22:28

(FOTO) UHVAĆENI, LUNA I MARKO SE POMIRILI! Tajno se viđaju u Gagijevom stanu - isplivalo sve! Ne mogu jedan bez drugog!

Rijaliti

(FOTO) UHVAĆENI, LUNA I MARKO SE POMIRILI! Tajno se viđaju u Gagijevom stanu - isplivalo sve! Ne mogu jedan bez drugog!

Podeli vest

Pokušali su da sakriju, ali ne vredi!

Luna Đogani i Marko Miljković pomirili su se i uveliko planiraju svadbu, saznaje Informer!

SMRTNI SLUČAJ U ZADRUZI! Utučen, gleda u jednu tačku... Tragedija i tuga u njegovoj porodici! Moraće da napusti RIJALITI! (VIDEO)

OTOPILA SNEG OKO SEBE! Teodora Džehverović ZAPALILA Instagram golim fotkama na snegu - Svi uočili OVAJ DETALJ NA BUTINI!

Rijaliti par, koji je sredinom decembra raskinuo, krije od porodice i prijatelja da je obnovio romansu. Pevačica i di-džej iz Brusa tajno se viđaju u stanu Luninog oca Gagija Đoganija na Vidikovcu, pošto se on trenutno takmiči u "Zadruzi".

Foto: Informer

- Skoro mesec dana posle raskida nisu bili u kontaktu, a onda su shvatili da ne mogu jedno bez drugog! Luna je prva poslala poruku Marku da bi volela da se vide i porazgovaraju. Iako ju je u početku odbio, brzo se predomislio. Našli su se, pričali o problemima koje su imali i ponovo su se smuvali! Dogovorili su se da nikome ne govore o tome, kao i da se kriju u Gagijevom stanu, koji je trenutno prazan - priča dobro obavešten izvor.

Foto: Marko Đoković

Sestra je pokriva Prema njegovim rečima, Luna nikako ne želi da njena majka Anabela sazna da je oprostila Marku što ju je "šutnuo".

SLOBA PRIZNAO: Jelena me je vodila da skidam DLAKE, svaka čast ženama šta sve trpe zbog LEPOTE!

- Anabela je oduvek bila protiv njihove veze, čak se sa ćerkom nekoliko puta žestoko posvađala zbog Marka. Zbog toga je Luna zamolila mlađu sestru Ninu da je "pokriva" kod majke kad se sastaje sa Markom. Tako je njih dve lažu da su otišle da obiđu Gagijev stan, a u stvari se Luna tamo viđa sa Markom. Rekli su mi da uveliko planiraju venčanje! Luna je čak predložila Marku da se ovih dana venčaju pred matičarem i da tek onda obaveste roditelje i javnost - priča naš izvor i dodaje...

Foto: Marko Đoković

- Posle toga, ako sve bude u redu, napraviće veliku svadbu u njegovom rodnom Brusu, a potom i u Beogradu. Ali to će učiniti tek na leto, kad Gagi izađe iz rijalitija, pošto je on oduvek podržavao njihovu ljubav.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Miljkovic (@marko.miljkovic) on Dec 24, 2019 at 7:23am PST

 

Ekipa Informera obišla je zgradu u kojoj živi lider grupe "Fanki dži".

Luna i Marko juče nisu bili tu, ali nam je jedan Gagijev komšija rekao da ih je preksinoć video kako ulaze u stan, koji se nalazi na Vidikovačkoj pijaci.

OTVORENO PISMO KIJE KOCKAR SLOBI UZBURKALO JAVNOST! Čoveku se desi TRAGEDIJA u životu i zato nema potrebe da se uvlačim u to sa lažima i da se pominje moje IME!

- Držim tezgu na pijaci i znam ceo komšiluk. Video sam ih kako ulaze u zgradu! Kriju se ispod kačketa i naočara, ali džaba im jer svi znamo ko su Luna i Marko. Zapali su mu za oko zato što ovde predveče nema žive duše - ispričao je prodavac, koji je insistirao na anonimnosti. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on Jan 5, 2020 at 11:59am PST

 

Kija: Obrisala sam Slobin broj

Za razliku od Lune Đogani i Marka Miljkovića, koji su obnovili vezu, Sloba Radanović i Kija Kockar neće da čuju jedno za drugo! Iako je pevač rekao da su mu bivša ljubavnica Luna i bivša supruga Kija izjavile saučešće posle smrti oca Dušana, Kockareva tvrdi da Sloba laže! 

- Nemam njegov broj telefona. Obrisala sam ga i nisam mu slala poruke. Nema potrebe da se uvlačim u te laži - kaže Kija za Informer.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ivana

pre 4 godine

Joj ako je to istina to bi bilo divno!!!!!Uslikajte ih!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija