• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.01.2020

10:45

(FOTO/VIDEO) DAVID KRENUO U ŠIMANOVCE! Ana ni se sluti šta je ČEKA! Pogledajte šta joj je PRIPREMIO - baš se OTVORIO!

Rijaliti

(FOTO/VIDEO) DAVID KRENUO U ŠIMANOVCE! Ana ni se sluti šta je ČEKA! Pogledajte šta joj je PRIPREMIO - baš se OTVORIO!

Podeli vest

David Dragojević odlučio je da iznenadi svoju izabranicu i verenicu Anu Korać, pa je krenuo put Šimanovaca

Budući da im je danas godišnjica ljubavi, David je kupio bogati buket od čak 365 crvenih ruža, balone i zajedničke fotografije. David je u video-prilogu objasnio zbog čega se odlučio baš za ovakav poklon, a onda je Koraćevoj poslao i emotivnu poruku.

ISPLIVAO SNIMAK! Evo šta su DRAGANA I EDO radili kada su NAPUSTILI ZADRUGU - ponizio je i osramotio, NEVIĐENO! (VIDEO)

LUNA ĐOGANI U ZADRUZI! Kad su je videli, zadrugari VRISNULI - MILJANINA REAKCIJA... Šou, odmah PROVOKACIJA (VIDEO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pravac Simanovci ❤️ #365?

A post shared by David Dragojevic Official (@david__dragojevic) on Jan 17, 2020 at 12:01am PST

 

Foto: Instagram/david_dragojevic

- Krenuli smo za Šimanovce, tu su 365 ruža za moju Anu. Svaki dan po jedna ruža za ovih godinu dana. Volim je najviše na svetu - izjavio je David.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija