• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.01.2020

10:11

LUNA ĐOGANI U ZADRUZI! Kad su je videli, zadrugari VRISNULI - MILJANINA REAKCIJA... Šou, odmah PROVOKACIJA (VIDEO)

Rijaliti

LUNA ĐOGANI U ZADRUZI! Kad su je videli, zadrugari VRISNULI - MILJANINA REAKCIJA... Šou, odmah PROVOKACIJA (VIDEO)

Podeli vest

Na iznenađenje mnogih!

Veliki šef često ispunjava želje svojih ukućana, tako im je i ovog puta pustio pesmu pobednice druge "Zadruge", Lune Đogani.

ŠOK ISPOVEST DISKVALIFIKOVANE! Dalila otkrila šta je sve proživela u Zadruzi - NIKO NIJE REAGOVAO! Priznala da li se VRAĆAJU!

NADEŽDA BILJIĆ ZAVRŠILA U BOLNICI! Pevačica preživljava dramu u sedmom mesecu trudnoće!

Na malim ekranima u Beloj kući pušten je pevačicin spot za pesmu "Deveti krug". Zadrugari su se iznenadili kad su videli, te su se prilepili za ekrane, a Miljana Kulić je u svom stilu počela da provocira.

Foto: youtube printscreen/ IDJVideos.TV

Ona je počela da peva refren pesme koji glasi: "Digni me na tron", s tim što je izmenila reči i pevala: "Digni me na tvoj".

(FOTO) UHVAĆENI, LUNA I MARKO SE POMIRILI! Tajno se viđaju u Gagijevom stanu - isplivalo sve! Ne mogu jedan bez drugog!
BIO JE NA MOM NASTUPU! Istina o odnosu Kaće i Eda - Pevačica OTKRILA kako su se upoznali - Nakon priče da su bili u ŠEMI, REKLA OVO!

Kada je videla ovaj snimak i sama Miljana se nasmejala, a onda je rekla da je Luninu pesmu sa izmenjenim rečima posvetila Nikoli Orozoviću u koga se navodno zaljubila.

Snimak pogledajte ispod.

Više o "Zadruzi" čitajte ovde.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Uros

pre 4 godine

Pink i evi pisani mediji uporno vec godinu dana guraju na silu ovu na tron. Ali dzaba ne vredi ne zna da peva nula od coveka a o pobedi je rekao njen otac istinu "Gagi o luninoj pobedi"

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija