• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.G. I.R.

21.01.2020

15:15

IZGUBILA SAM SVE, SAD SAM NA NULI! Šok intervju DISKVALIFIKOVANE - otkrila nam je šta se desilo kada je NAPUSTILA imanje! O produkciji i Ivi...

Rijaliti

IZGUBILA SAM SVE, SAD SAM NA NULI! Šok intervju DISKVALIFIKOVANE - otkrila nam je šta se desilo kada je NAPUSTILA imanje! O produkciji i Ivi...

Podeli vest

Samo za naš portal otkrila je da smatra da su je svi zadrugari izigrali. Grgurićevoj ovo ne može da oprosti, jako ju je povredila, a evo šta je rekla na pitanje o tome da li će se suditi sa Pink televizijom

Marijana Zonjić sinoć je diskvalifikovana iz "Zadruge", zbog toga što je vređala produkciju Pinka i iznosila laži o njima (detaljnije pročitajte ovde).

DISKVALIFIKOVANA SE OGLASILA! Evo ŠTA je uradila čim je NAPUSTILA IMANJE - nakon gnusih laži o PRODUKCIJI, nastavila da VREĐA (FOTO)
(FOTO) MARIJANI POSLE DISKVALIFIKACIJE PRETE SMRĆU: Sram vas bilo, moju MAMU zovete sa hrvatskog broja...

Pored nje kažnjena je i njena prijateljica iz rijalitija Iva Grgurić, ipak starleti iz Hrvatske dali su samo novčanu kaznu i pustili je da se i dalje takmiči.

Foto: instagram/marijana zonjic

Ovim povodom kontaktirali smo Marijanu, kako bi nam otkrila šta se zaista desilo i kako je provela noć nakon što su je izbacili sa imanja.

- Dok smo bile u hotelu još, kad sam je postavila za omiljenu osobu, Iva mi je rekla da joj je podrška za Novu godinu rekla da ne pije alkohol jer sipaju nešto u piće i da ne uzima piće od Lepog Mice nikako. Da pokušavaju od nje da naprave k*rvu, zato je ona prestala da pije alkohol, da bi se juče, dok sam imala sukob sa Tarom i Matejom, ona umešala i rekla kako sam ja to pričala za produkciju i jos neke stvari za Milicu i Željka, a zapravo je to ona rekla i namestila mi diskvalifikaciju - priča uznemireno diskvalifikovana zadrugarka i nastavlja priču o svojoj bivšoj prijateljici.

(VIDEO) OBJAVLJEN SNIMAK, GNUSNE UVREDE I LAŽI! Evo šta je Marijana govorila o PRODUKCIJI - zbog ovoga je DISKVALIFIKOVANA

- Ona me je danima unazad peckala i optuživala kako Stefan Karić i ja flertujemo i rekla mu da mi ne dobacuje komplimente i slično kad prolazim, pojela je sujeta, a Stefana nikada nije ni volela, sve vreme joj se sviđao drugi dečko, radila je sve zbog rijalitija i priče,dok je napolju već čeka neko treći. Iva je folirant klasični, treći mi je rijaliti po redu al' većeg foliranta nisam videla. Družile smo se dva meseca, mislila sam da je dobra osoba, al' ispala sam tako glupa i naivna, koristila me sve vreme jer sam je jedina branila iskreno, ostali su bili uz nju zbog "fanova". Njeni fanovi mi sad prete i njeni najbliži zovu moju mamu po ceo dan i prete joj da ću biti silovana i ubijena... - iznela je Zonjićeva za naš portal.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana Zonjić (@marijanaa_zonjic) on Sep 23, 2019 at 4:23pm PDT

 

Bivša zadrugarka je otkrila da se oseća izigrano i da joj je ovo teško palo jer iza sebe ima tešku životnu priču.

- Osecam se izigrano, iskorišćeno po stoti put od strane "prijatelja" jer sam glupa i naivna i verujem ljudima. Iskreno, nije mi do života, napolju sam izgubila sve što sam imala. Otac mi je završio u bolnici, brat mi se razveo, izgubila sam prijatelje neke, čak i osobu za koju su pričali da mi je momak spolja i da me finansira,spominjali su njegovo ime i gde radi, napravili su problem i meni i njemu. Sada moram od nule da krenem, da radim i radim kako bih uspela u poslu i ostvarila svoj san.

OBEZBEĐENJE JE IZNOSI IZ KUĆE, užasne PSOVKE I PRETNJE! Evo kako su diskvalifikovanu IZBACILI - NEVIĐENO! Zbog ovoga će ZAVRŠITI NA SUDU! (VIDEO)

- Sada me pljuju i zadrugari s kojima sam bila u odličnim odnosima jer ih je strah da zbog mene ne dobiju osudu. Takvi su ljudi u "Zadruzi", sve zbog pitanja i priče rade, nisu iskreni. Tek sad vidim da nisam imala prijatelje tamo, sem par osoba - priznala je ona, a potom otkrila šta je radila sinoć kada je napustila imanje.

Foto: TV Pink printscreen

 

- Sačekao me je Pavle Jovanović i odveo me je kod drugarice. Zahvalio mi se što sam ga jedina branila tamo kad su ga svi pljuvali. Aleksandra Subotić me je odmah pozvala i ponudila mi pomoč i ona i njena majka Ljuba Pantović. One su jedini pokazali da im je do mene stalo i hvala im na tome - rekla je ona, a na pitanje da li će se suditi sa Pinkom zbog ovoga, Zonjićeva je otkrila:

- Nećemo se suditi - završava bivša rijaliti učesnica za naš portal.

Najnovije vesti iz "Zadruge" pročitajte ovde.


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
B IBI

pre 4 godine

Vraćajte devojku u zadrugu.....Samo zato što je ponovila ono što su drugi pričali vi ste kao produkcija utrtali . Da ne vidimo svojim očima Mićina dela i Tarino konzumiranje sredstava dobijenih sa šanka , možda ne bi ni verovali....Ovako , dokaz je tu....I Marijana ispašta vaša zlodela !!!!!!

kiza

pre 4 godine

Daj ne se*i. Za nju se ne brinem. Zivi mnogo bolje od obicne osobe. A za tebe samo jedno zapazanje, doduse iz mog ugla, ako imas vremena da gledas zadrugu to znaci da nista nikada nisi radio u zivotu niti ces raditi

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija