• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

23.01.2020

11:34

ŽABAC SE VRAĆA U PAROVE DA SE OŽENI MILIJANOM: Ostavio sam ženi KUĆU I STAN, RAZVOD je sporazuman, bez TUČE I SVAĐE!

Rijaliti

ŽABAC SE VRAĆA U PAROVE DA SE OŽENI MILIJANOM: Ostavio sam ženi KUĆU I STAN, RAZVOD je sporazuman, bez TUČE I SVAĐE!

Podeli vest

Nemanja Stamatović Žabac je otkrio da će se vratiti u rijaliti iz kojeg je izbačen, kako bi ohrabrio Milijanu da se razvede i konačno se oženio njome

Kada je Milijana Božić prevarila svog 53 godine starijeg supruga Milojka Božića, niko nije ni slutio da će između nje i njenog znatno starijeg ljubavnika Nemanje Stamatovića Žapca veza početi ozbiljno da se razvija.

PO PRVI PUT U ISTORIJI RIJALITIJA! Milijana Božić direktno udarila na PRODUKCIJU! Ovakav potez niko nije očekivao!

(FOTO) MENI SE GADE MLAĐI MUŠKARCI! Milijana tvrdi da voli samo STARCE, ali se NJEMU PIJANA NABACIVALA!

 - Vraćam se u „Parove“ da nastavim ono što sam počeo. Ne moram da objašnjavam koliko nedostajem Milijani jer svakog dana priča o meni, vidi se da pati i da se ne snalazi otkako nisam tu. Malo je reći da je Milojko uopšte ne zanima i pitanje je vremena kada će i njemu to postati jasno. Slušao sam je kada je rekla da sam ja jedini sa kojim želi da bude i za kog želi da se uda i zabolelo me je što nisam pored nje, ali i to će se brzo promeniti -  kaže bivši učesnik "Parova" i ističe da je zbog svoje znatno mlađe devojke supruzi ostavio sve samo da bi razvod prošao što bezbolnije.

MILIJANA SE SPAKOVALA?! Božićka jedva čeka da NOĆ PROVEDE SA ŽAPCEM, a to će se desiti AKO...

NE MOGU VIŠE DA IZDRŽIM! Milijana grcala u suzama, pa zapretila: OD DANAS PRESTAJEM DA PIJEM VODU! I to sve zbog Žapca! (VIDEO)

 - Da bih pokazao koliko sam ozbiljan, ubrzao sam proces razvoda. Još traje, ali će sve brzo biti gotovo. Ostavio sam supruzi i kuću i stan, a naš razvod je sporazuman, bez drame, tuče i svađe. Sve sam to uradio da bih se oženio Milijanom što pre i da bi ona znala da s njom mislim ozbiljno. Iako me mnogi osuđuju, imam pravo da se zaljubim, a ja sam zaista i iskreno zaljubljen u tu devojku. S njom želim sve i izboriću se za to da budemo srećni -  iskren je Stamatović koji obećava da će dragoj prirediti mnogo bolju svadbu nego što je to učinio njen aktuelni muž Milojko.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija