• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Jelena Gajić / Ivan Radulović

23.01.2020

13:00 >> 21:40

ONA IZDRŽAVA EDU! Evo ČIME SE BAVI ZILHA - sigurno NISTE ZNALI! Ima svoju FIRMU, VELIKO PORODIČNO NASLEĐE, a radi u... Zarađuje OGROMAN NOVAC (VIDEO)

Rijaliti

ONA IZDRŽAVA EDU! Evo ČIME SE BAVI ZILHA - sigurno NISTE ZNALI! Ima svoju FIRMU, VELIKO PORODIČNO NASLEĐE, a radi u... Zarađuje OGROMAN NOVAC (VIDEO)

Podeli vest

Privatni detalji supruge Gospodina torte

Bivšeg zadrugara Pavla Jovanovića trenutni učesnici rijalitija pominjali su u više navrata, pa zbog toga mora da bude upoznat sa dešavanjima.

HOĆU SVOJ ŽIVOT NAZAD! U jeku RASKIDA Edisa i Dragane, evo šta ZILHA KAŽE o svom suprugu! Pomenula i MITROVU! (VIDEO)

"NE RAZVODIM SE OD EDA, NJEGOV ODNOS SA DRAGANOM ME NE ZANIMA"! Zilha KONAČNO PROGOVORILA - pomenuta i DECA, porodična imovina i RAČUNI... (VIDEO)

ČUJU SE SVAKOG DANA! Pavle otkrio KAKVA je ZILHA - Evo šta mu je rekla o Edu, Dragani i HOĆE LI UĆI U Zadrugu! Izneo ŠOK DETALJE (VIDEO)

Za naš portal Informer.rs, Pavle je iskreno pričao o dešavanjima u trećoj sezoni popularnog rijalitija, kada nam je otkrio da se redovno čuje sa Zilhom Karišik Fetić, ženom Edisa Fetića, sa kojim je Dragana Mitar, Pavlova bivša, trenutno u vezi (detaljnije čitajte ovde).

Foto: informer.rs

S obzirom da se redovno čuje sa Zilhom, pitali smo ga da nam otkrije nešto više o njoj, pošto je javnosti totalno nepoznata.

Priznao nam je čime se bavi i kakva je njena porodica.

OVO SE DEŠAVALO IZA KAMERA! Marijana U SUZAMA otkrila - OSTAVILI SU ME SAMU NA PUMPI, BEZ IČEGA! Produkcija joj dala samo OVO! (VIDEO)

EVO ŠTA JE ČLAN SEDAM KOJIM JE KAŽNJENA! Marijana Zonjić PROGOVORILA O UGOVORU - strogo čuvana tajna! Evo šta se dešava dan nakon DISKVALIFIKACIJE

- Njena porodica je imućna. Firma u kojoj radi je njihova porodična firma. Kada se pomenula tema u "Zadruzi" da je Edo prepisao Dragani tu firmu, ona mi se odmah javila i rekla da to nije istina. Rekla je: "To je laž! On je otvorio svoju firmu, čisto za uplaćivanje radnog staža, koja nema veze sa ovom mojom. Našu porodičnu firmu ni u ludilu ne može da prebaci, to je porodičan biznis kojim ne može on da rukovodi" - ispričao je Pavle i dodao...

Anketa

Foto: instagram printscreen/zzilhaaa

- Spekulisalo se da Zilha ima više para i da ona zapravo izdržava Edisa, a ona je tu priču i potvrdila. Koliko ja znam, radi kod gradonačelnika Novog Pazara, u kabinetu njegovom, na nekoj poziciji je, nisam tačno siguran na kojoj. Žena radio jako ozbiljan posao, ima troje dece zbog kojih prvenstveno i želi da sačuva privatnost, njoj ne treba ovo - priznao je bivši zadrugar.

Ceo intervju o "Zadruzi", Zilhi, Edisu i Dragani Mitar poslušajte u videu ispod.

Najnovije vesti iz "Zadruge" pročitajte OVDE.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
psihijatar

pre 4 godine

Jok, ona je potpredsednica vlade Srbije, ma paljba

sledeća vest

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

Đilasova opozicija hoće građanski rat! Olivera Miletović: Nisu pomenuli pogrom, ali zato sarađjuju sa onima koji su nas bombardovali!
Politika

Đilasova opozicija hoće građanski rat! Olivera Miletović: Nisu pomenuli pogrom, ali zato sarađjuju sa onima koji su nas bombardovali!

Konstitutivna sednica Skupštine Srbije biće nastavljena danas u 10 sati raspravom o izboru predsednika parlamenta. Za predsednicu parlamenta predložena je Ana Brnabić, kojoj su tokom jučerašnje diskusije podršku najavili, između ostalih, Savez vojvođanskih Mađara i Jedinstvena Srbija. Jučerašnji rad Parlamenta obeležilo je nedopustivo i nevaspitano ponašanje opozicionih pripadnika. Šta će biti danas? Na ovu temu u "Info jutru" govorila je novinarka Olivera Miletović.

19.03.2024

08:59

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59