• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.01.2020

20:22

OVO ĆE MARKA MNOGO ZABOLETI! Luna otkrila da je VIŠE VOLELA SLOBU nego njega! Đoganijeva se potom ZAREKLA DA VIŠE NEĆE...

Rijaliti

OVO ĆE MARKA MNOGO ZABOLETI! Luna otkrila da je VIŠE VOLELA SLOBU nego njega! Đoganijeva se potom ZAREKLA DA VIŠE NEĆE...

Podeli vest

Vreme je da nastavi dalje sa svojim životom

Luna Đogani gostujući u jednoj emisiji progovorila je o emotivnim krahovima kroz koje je prošla, te istakla da posle svega više nema nijednu suzu da pusti, ali i da joj je bilo daleko gore kada je bila ostavljena kada je najviše volela. 

OVO O NJOJ NISTE ZNALI! Evo koji nadimak je Milica Mitrović imala u MLADOSTI! Iako privatan život krije od javnosti - SAZNALI SMO ČEMU NE MOŽE DA ODOLI!

Na taj način otkrila je da joj je raskid sa Slobom Radanovićem teže pao nego nedavni ljubavni brodolom koji je doživela sa Markom Miljkovićem. Iz tog razloga veruje se da je pevača daleko više volela. 

Foto: printscreen/tvpink

"Je l' si sada ovu vezu otplakala dovoljno da ja nemam problem?" pitala ju je u "Magazin Inu" Sanja Marinković, aludirajući na raskid sa Markom.

ISPOLIVALA OBEZBEĐENJE! Zorici Marković PUK'O FILM - Okomila se na Mensura - LETEO SOK NA SVE STRANE! Reagovao Veliki šef!

Luna je na to brzo odgovorila. 

"Veruj mi da više nemam nijednu suzu da pustim" rekla je ona, a kada je trebalo da uporedi raskid sa Slobom i mnogo skorašnjim razlazom sa Markom, dodala je:

Foto: printscreen

"Definitivno je teža porcija bila kad sam ja bila ostavljena, u trenutku kada sam najviše volela", priznala je Đoganijeva, pa pogledala u pod.

"NE RAZVODIM SE OD EDA, NJEGOV ODNOS SA DRAGANOM ME NE ZANIMA"! Zilha KONAČNO PROGOVORILA - pomenuta i DECA, porodična imovina i RAČUNI... (VIDEO)

Time je svima jasno stavila do znanja da je ljubav koju je osećala prema Slobi ipak bila veća u odnosu na onu sa Markom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ivana

pre 4 godine

Lunci dosta je bilo suza!Prestani da zivis u bajkama...princ ne postoji...probudi se iz tog sna i zivi realan zivot!

Tanja

pre 4 godine

Ljubav prema ozenjenom coveku. Strasno.A sta bi bilo sa tobom da si bila na Kijinom mestu? Ova uporno ignorise da je Sloba tada bio ozenjen covek i da mu je tada tu bila supruga koja je gledala njen se** sa njenim muzem. Ima li barem malo srama?

Ivana

pre 4 godine

Alo zeno izvuceno je iz konteksta.A kako komentarisete Kijinih 32 min.na wc solji koja je na kraju pukla?

mina

pre 4 godine

tih 32 min niko nije video rekla kazala ,a njeno jebaaaaa.......e sa ozenjenim covekom bilo transparentno sljam

javno rekao

pre 4 godine

pa i Sloba je bio u vezi sa Lunom..nije samo Luna sa Slobom...jeste vi gledali Z1..on je odlucio da zeli da bude sa Lunom..ON..na njemu je bilo sve...i odlucio je 6.oktobra 2017..javno rekao za stolom-Luna je moja buduca zena

jasmina

pre 4 godine

Ljubav Slobe i Lune je prava i jedino iskrena sve ostalo je losa kopija.Takva ljubav se desi jednom u zivotu a nekom nikada i zbog toga postoji toliko pakosti i zlobe.Svima je jasno zasto mediji zele da umanje tu ljubav a forsiraju nebitne osobe kao njihove partnere.Scenarista bi mogao da nesto promeni sve je isto samo sporedne uloge se menjaju,postaje dosadno.Njih dvoje su savrsen par i ta emocija nikada ne prolazi bez obzira koliko se mediji trudili da nas ubedi u suprotno.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija