• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.01.2020

10:21

(VIDEO) NAJBRUTALNIJA TUČA U ISTORIJI RIJALITIJA! Vrištala, kukala, a onda je DISKVALIFIKOVANA! Obezbeđenje nije moglo da joj POMOGNE!

Rijaliti

(VIDEO) NAJBRUTALNIJA TUČA U ISTORIJI RIJALITIJA! Vrištala, kukala, a onda je DISKVALIFIKOVANA! Obezbeđenje nije moglo da joj POMOGNE!

Podeli vest

Rijaliti je jedan od najgledanijih segmenata na našim tv kanalima već godinama, a kroz mnogo sezona imali smo prilike da gledmo raznorazne prevare, svađe, obrti, se*s i tuče

Ipak jedna tuča će zauvek biti upamćena kao jedna od najgorih u istoriji rijalitija - obračun koji se dogodio između Anđele Veštice i Jelene Golubović.

RATNO STANJE U BELOJ KUĆI! Zadrugarke se OKOMILE na Draganu Mitar - U JEKU SVAĐE Edo ustao i ZAPUŠIO IM USTA!

IMA LI ŠTA ODVRATNIJE OD... Bivši zadrugar se oglasio pa OSUO LAVINU UVREDA NA RAČUN nekadašnje cimerke! Bila je sa OŽENJENIM...

Foto: Printscreen You Tube

Anđela je toliko agresivna bila da je glumica vrištala, kukala, zapomagala, a potom pala u polu svesno stanje.

KAKO DA UĐEM U KLUB U BEOGRADU SA CIPELAMA OD SAMO 9.000 DINARA? Učesnica Parova poludela, smeje joj se CELA SRBIJA!

CELOG GA ISCEDILA! Šok fotke - Mina SKOČILA na Mensura - ŠĆEPALA GA pa počela da BEZ BLAMA radi OVO!

Nakon incidenta Anđela Veštica je bila izbačena, a na iznenađenje mnogih kroz par meseci ove dve rijaliti zvezde su se pomirile.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija