• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

31.01.2020

17:38

BILA JE SA OŽENJENIM! Šok za sve - Maja Marinković je bila u vezi sa RASTOM! Isplivali SVI DETALJI! Dok je bio u braku sa Anom!

Rijaliti

BILA JE SA OŽENJENIM! Šok za sve - Maja Marinković je bila u vezi sa RASTOM! Isplivali SVI DETALJI! Dok je bio u braku sa Anom!

Podeli vest

Šta će Nikolićeva reči na ovo?!

Zadrugarka Maja Marinković ima buran ljubavni život, a nakon što ju je danas u radijo emisiji Iva Grgurović optužila da je u vezi sa oženjenim čovekom, ona je imala potrebu da se izjasni i kaže sve o tome.

 Reč je o poznatom pevaču, koji ima takođe poznatu ženu.

(ANKETA) INFORMER BIRA FAVORITA ZADRUGOVIZIJE! Izaberite vaš OMILJENI PAR, a mi ćemo pobednika proglasiti uoči TAKMIČENJA!

- Ne, još da kažem ime. Nije moj tip. Ovaj je baš moj tip. Ali je bila neka frka, kada smo se dopisivali. I ona i on su poznati, bila je frka. Nije bila kombinacija, bila je veza. Ja sam takva kakva sam, ne mogu da trpim kritike, da mi neko govori gde da idem. Kad sam prekinula vezu sa Stefanom, tad sam se upustila u vezu sa njim. Samo ne mogu da kažem koji je period kad smo bili zajedno, jer biste odmah shvatili - otkrila je Maja danas u rijalitiju ''Zadruga 3'', a svi su odmah počeli da nagađaju o kome se radi. 

Foto: Printscreen You Tube

Maja je ovim izjavama podgrejala priču o navodnoj aferi sa Stefanom Đurićem Rastom, budući da se još u maju prošle godine pisalo da su njih dvoje bili u šemi, kao i da je on u trenutku kad su bili zajedno još bio u braku sa poznatom pevačicom Anom Nikolić.

Foto: Informer

Podsetimo, pisalo se da se Rasta Maji oduvek sviđao, bila je njegov fan i tražila je način kako da mu se približi.

ZILHA PODNELA PAPIRE ZA RAZVOD?! Pored toga povukla još jedan DRASTIČAN POTEZ - obrisala Edisa iz života ZAUVEK?! ŠOOOK

NOVA TRAGEDIJA U PORODICI RADANOVIĆ! Slobi nakon oca Dušana PREMINULA ONA! Tuga - DVE SMRTI za samo mesec dana!

Kako je bila u modelingu, a čula je da reper snima novi spot, potegla je sve moguće veze da ona bude jedna od manekenki u spotu. Želja joj se ispunila i tada je na sve načine gledala da mu se nametne i osvoji ga.

Najnovije vesti iz "Zadruge" pročitajte ovde. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija