• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink

31.01.2020

17:15

ZILHA PODNELA PAPIRE ZA RAZVOD?! Pored toga povukla još jedan DRASTIČAN POTEZ - obrisala Edisa iz života ZAUVEK?! ŠOOOK

Rijaliti

ZILHA PODNELA PAPIRE ZA RAZVOD?! Pored toga povukla još jedan DRASTIČAN POTEZ - obrisala Edisa iz života ZAUVEK?! ŠOOOK

Podeli vest

Nećete verovati šta je uradila!

Zilha Fetić navodno je preduzela drastične mere te podnela zahtev za razvod braka od Edis Fetića, koji je u "Zadruzi" naočigled svih uplovio u aferu sa Draganom Mitar. 

(ANKETA) INFORMER BIRA FAVORITA ZADRUGOVIZIJE! Izaberite vaš OMILJENI PAR, a mi ćemo pobednika proglasiti uoči TAKMIČENJA!

Zilha je juče obrisala sve zajedničke fotografije na Instagramu koje je imala sa mužem, a nedavno je na ovoj društvenoj mreži vratila i svoje devojačko prezime - Karišik. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KARIŠIK ZILHA (@zzilhaaa) on Jan 24, 2020 at 7:30am PST

 

Podsetimo, Edis je ubrzo nakon ulaska u rijaliti "Zadruga" obelodanio je svoju vezu sa Draganom Mitar, a svojim postupocima i izjavama javno je ponizio suprugu Zilhu Karišik.

ONA IZDRŽAVA EDU! Evo ČIME SE BAVI ZILHA - sigurno NISTE ZNALI! Ima svoju FIRMU, VELIKO PORODIČNO NASLEĐE, a radi u... Zarađuje OGROMAN NOVAC (VIDEO)

On je više puta rekao da će da se razvede kako bi bio sa Draganom, a u tome ga je preduhitrila, još uvek zakonita supruga.

Anketa

Kako se navodi, Zilha je rešila da stavi tačku na brak nakon javne prevare i danas predala papire za razvod.

HOĆU SVOJ ŽIVOT NAZAD! U jeku RASKIDA Edisa i Dragane, evo šta ZILHA KAŽE o svom suprugu! Pomenula i MITROVU! (VIDEO)
ČUJU SE SVAKOG DANA! Pavle otkrio KAKVA je ZILHA - Evo šta mu je rekla o Edu, Dragani i HOĆE LI UĆI U Zadrugu! Izneo ŠOK DETALJE (VIDEO)

- Zilha ne želi da čeka da Edo izađe iz rijalitija već je odlučila da što pre preda zahtev za razvod braka, što je danas i učinila. Njoj je dojadilo da gleda šta Edo radi sa Draganom i zato je sama donela ovako radikalan potez. Ne želi više ništa da ima sa njim - rekao je izvor.

Podsetimo, Edo je rekapo da smatra da mu se žena neće vratiti, a Zilha je ovim svojim potezom potvrdila njegove slutnje.

Najnovije vesti iz "Zadruge" pročitajte ovde.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17