• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo

03.02.2020

13:12

SPREMITE SE ZA ŠOK IZNENAĐENJE! Luna progovorila o MARKU i ULASKU U ZADRUGU 3 - Očekujte NEOČEKIVANO! Sprema se...

Rijaliti

SPREMITE SE ZA ŠOK IZNENAĐENJE! Luna progovorila o MARKU i ULASKU U ZADRUGU 3 - Očekujte NEOČEKIVANO! Sprema se...

Podeli vest

Đoganijeva se po prvi put oglasila o ovoj temi

Vlasnik modnog brenda Marko Miljković juče je po treći put postao učesnik "Zadruge", gde se sa ostalim rijaliti učesnicima bori za pobedu.

MILJANA POBEGLA IZ ZADRUGE?! Kulićeva ni ove sezone nije mogla da IZDRŽI - LOMILA SVE PRED SOBOM, zaboravila na malog Željka!

Foto: Printscreen You Tube

Marko je u toku sinoćne emisije rekao da ga je bivša devojka Luna Đogani podržala i da su se čili, a evo šta je Luna o tome rekla...

HLADAN TUŠ! Pukla bruka kad su zadrugari čuli koliko ima glasova - NI POBEDA U IGRI MU NIJE POMOGLA! Svi su u šoku - EVO KO JE FAVORIT NACIJE!

- Nemam komentar - rekla je ona.

Foto: printscreen/tvpink

 

A na pitanje da li će sada više pratiti rijaliti, rekla je...

- Samo kad budem imala vremena. Toliko posla i obaveza imam oko nastupa, radim na jednom ozbiljnom projektu i mogu da kažem da možete da očekujete neočekivano od mene - saopštila je Đoganijeva.

EVO KOLIKI HONORAR IMA! Marko otkrio ZAŠTO je ušao u Zadrugu, a evo šta mu je LUNA na to rekla - Prvo sam njoj javio...

Najnovije vesti iz "Zadruge" čitajte ovde.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija