• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.02.2020

18:45

NASAMARILA PRODUKCIJU? Miljana BACILA BUVU da se Zilha razvodi od Eda! Mnogi misle da ima pristup Internetu, ali - ONA JOJ OTKRIVA SVE! ŠOK!

Rijaliti

NASAMARILA PRODUKCIJU? Miljana BACILA BUVU da se Zilha razvodi od Eda! Mnogi misle da ima pristup Internetu, ali - ONA JOJ OTKRIVA SVE! ŠOK!

Podeli vest

Nikome nije to palo na um

Miljana Kulić često zloupotreblava položaj koji joj je produkcija Zadruge dala, s obzirom da je u rijalitiju sa svojim maloletnim detetom. Uprkos najboljim uslovima i povlasticama koje su joj omogućene, ona po svemu sudeći pokušava da prevari sve, pa i produkciju.

''POLJUBILI SMO SE...'' Dušica Jakovljević iz INATA priznala SVE o odnosu sa Đeksonom - OSVRNULA se na SNIMAK OVAKO!

Foto: Printscreen You Tube

Ovoga puta, ona je prenela informaciju o ženi Edisa Fetić, koju nikako nije mogla da zna, sem ako ne dobija informacije od spolja. Ona je prenela da je njegova žena Zilha podnela papire za razvod, što je zaista vest koja se proteklih dana pojavila u medijima. Te je s toga Miljana optužena da koristi internet i da je tako došla do informacija vezanih za odnos Eda i njegove supruge. Ili pak da iza leđa produkciji ispituje Željkovu bebisiterku koja joj prenosi informacije.

TRAGIČNA TORTINA ISPOVEST! Dete UZELO PUŠKU u ubilo mu dedu - KRVNA OSVETA mu uništila porodicu! Edis PROGOVORIO o prošlosti!

Foto: printscreen/tvpink

Ukoliko se ispostavi da je ovo istina, nema sumnje da će Miljana dobiti žestoku kaznu, a mnogi već odavno očekuju da to bude diskvalifikacija.

KAO DA ŠKOLU VIDELA NIJE! Ana Koraće se IZBLAMIRALA - Nije znala KAKO DELUJE ANESTEZIJA! David POZELENEO OD MUKE - Objasnio joj OVAKO!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
JaPaja

pre 4 godine

Ajde ne jedite g**na. Kulicke u zadruzi a na catovima proglasili Karica Rumenko. Sutradan ona se sepuri sa Rumenko. Zar Mitrovic misli da se svi gledaoci zakopcavaju na ledja?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija